Ny målmandstræner til Fortuna Hjørring

0
1712

Fortuna Hjørring har oprustet deres team omkring holdet med en ny målmandstræner. Det er 28-årige Rasmus Enevoldsen der kommer til holdet med stor erfaring.

Af Martin Vestergaard Jensen

Karsten Siemensen har indtil videre været målmandstræner for Fortuna Hjørring 3F-Liga damer, men nu har han ønsket og trappe ned, og nu kan Fortuna melde om deres nye målmandstræner.

Det bliver 28-årige Rasmus Enevoldsen, der bliver ny målmandstræner i klubben. Han har de seneste 5 sæsoner, været tilknyttet Viborgs U18 DM-hold. Han er uddannet idrætscoach, og har trænet målmænd i de seneste seks år, hvoraf de fem har været for kvinder.

Rasmus Enevoldsen har desuden været med Viborg i 3F-Ligaen, hvor den bedste kvinderække derfor ikke bliver nyt bekendtskab for hans vedkommende.

Foruden målmandstræningen har Rasmus Enevoldsen igennem de seneste ti år arbejdet som erhvervsrådgiver i Ringkjøbing Landbobank, hvor han nu – for at passe jobbet i Hjørring – er gået på deltid.

Rasmus Enevoldsen lærte først Fortunas assistenttræner Peter Enevoldsen at kende, da de mødtes i Hjørring, men begge parter er nu indstillet på et super samarbejde omkring Fortunas elitespillere.