Team Odense Q-målscorer: Vi går målrettet efter guld

0
834

Lørdag eftermiddag var der topopgør i U18 DM, hvor sidste sæsons vinder af ligaen KoldingQ skulle op mod sidste sæsons 3’er, Team Odense Q. Det blev et tæt opgør, hvor Team Odense Q vandt 3-5. En af målscorerne fra vinderholdet var Sarah Sundahl og hun har snakket med FODBOLD FOR PIGER. Læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

Der var i den grad en spændende kamp på programmet i denne runde af U18 DM-Ligaen, hvor KoldingQ og Team Odense Q skulle møde hinanden lørdag eftermiddag klokken 13. Det blev også et tæt opgør med masser af mål, men ved sidste fløjt var det Team Odense Q, der kunne hæve armene og glæde sig over en sejr på 3-5.

Blandt målscorerne for gæsterne fra Team Odense Q var Sarah Sundahl. Hun glæder sig meget over lørdagens resultat og sit vigtige mål i kampen:

”Det føles super godt at vinde. Vi formår at score på vores chancer og er farlige i vores omstillinger og så krydrer vi det med et hovedstødsmål. Men også ros til Kolding, som spillede en super kamp og pressede hårdt på. Jeg scorede et langskudsmål, hvilket var en forløsning for mig og så lykkedes jeg med at hjælpe godt til i de defensive aktioner,” siger Sarah.

Med lørdagens sejr ligger Team Odense Q sig i front af rækken med ni point efter de første tre kampe, samt en stærk målscore på 15-5. Det er derfor en god start mod holdets mål, som Sarah ikke lægger skjul på, er at vinde guldet til foråret:

”Vi fejrede sejren, hvor vi skrålede igennem på sejrsråb. Derefter gennemgik vi kampen og rettede fokus på den næste turneringskamp. Men det er altid fedt at vinde over vores rivaler fra Kolding Q og så går vi målrettet efter guld,” afslutter Sarah.

Lørdagen bød også på fire andre kampe i U18 DM-Ligaen. Her blev resultaterne følgende:

  • Silkeborg IF Q – IF Lyseng: 2-2
  • B93 – Brøndby: 3-3
  • AaB – Fortuna Hjørring: 0-3
  • FC Thy Piger Skyum – Team Viborg: 1-3