Team OdenseQ storsejrer over Brøndby i U18 DM

0
993
Bustur i åben bus i Gøteborg.

Team OdenseQ og Brøndby spillede søndag sæsonens første kamp for de to mandskaber i U18 DM, og det blev til en overbevisende 7-1 sejr til Team OdenseQ.

Af Martin Vestergaard Jensen

I weekenden startede den nye sæson for alvor i U18-DM rækken, hvor 10 ud af rækkens 14 hold var i aktion. Søndag blev der spillet weekendens sidste kamp, da Brøndby gæstede Team OdenseQ.

Brøndby har over sommeren fået tilgang af en række nye spillere, hvilket har betydet stor omrokering på holdet. Det var noget som man også kunne mærke på Brøndbyspillerne, der søndag mødte et meget oplagt Odense-mandskab.

Allerede efter 7 minutter kom Brøndby bagud efter en scoring af Lea Duus Madsen, men Rebeka Winther udlignede for Brøndby allerede to minutter senere. Derfra gik det stærkt. Inden pausen gjorde Laura Bøgevald Hansen og Julie Jensen det til 3-1 for Team OdenseQ.

Ti minutter inde i 2. halvleg havde både Lea Duus Madsen for anden gang og Cecilie Nielsen gjort det til 5-1, og på den måde var kampen reelt afgjort.

Emilie Jenrich Lajmiri og Laura Emilie Hansen udbyggede dog føringen og scorede hver især en enkelt gang til slutresultatet 7-1 for Team Odense Q, der dermed ligger sig i spidsen af rækken.

Begge mandskaber skal i kamp igen på lørdag, hvor Brøndby får besøg af sidste sæsons mestre fra KoldingQ, mens Team OdenseQ skal et smut til Farum Park, hvor et af de nye hold i rækken venter – nemlig FC Nordsjælland.