Brøndby og Fortuna Hjørring brager sammen i topkamp

0
1103

To stærke hold mødes på lørdag til topkamp i 3F Ligaen. Brøndby har vist gode takter i både 3F Ligaen og i Champions League. Alligevel vil Fortuna Hjørring kæmpe for at beholde mesterskabstitlen.

Pressemeddelse af Fortuna Hjørring – redigeret af Camilla Bergholm

Brøndby og Fortuna Hjørring løber lørdag klokken 14 på banen på Nord Energi Arena til en topkamp i 3F Ligaen. Fortuna Hjørring vil bevare mesterskabstitlen, mens Brøndby har planer om at hente guldet tilbage til København.

Det er stadig tideligt på sæsonen, og der er mange kampe tilbage, inden mesterskabsduellen bliver afgjort i sommeren 2019. Alligevel er der altid spænding, når de seneste års mestre mødes.

”Det er jo første møde i denne sæson mellem de seneste mange års mestre, og det er altid tætte kampe, når de to hold mødes. Dagsformen er som regel meget afgørende for kampenes udfald,” siger assistenttræner Peter Enevoldsen.

Begge tophold spillede i onsdags i Champions League, hvor Brøndby hentede en sejr hjem. Brøndbys gode stime giver da også nervøsitet i Fortuna Hjørring-lejren.

”Brøndby ser lidt stærkere ud i denne sæson, end de var i foråret, hvor de tabte begge kampe til Fortuna,” siger Peter Enevoldsen.

Fortuna Hjørring måtte onsdag se sig slået af et stærkt Fiorentina-mandskab. Alligevel kan de bruge kampen til at sætte fokus på deres styrker.

”Jeg synes, at vi spillede en god anden halvleg mod Fiorentina, og vi kom frem til de chancer, man kan forvente i en tæt kamp, så jeg håber, at vi kan forsætte i samme spor,” siger Fortuna Hjørrings assistenttræner.

Både Brøndby og Fortuna Hjørring havde mange tilskuere på stadion, hvilket Peter Enevoldsen også håber på i morgendagens kamp. Tilskuerne vil, ifølge ham, få masser af underholdning:

”Vi får garanteret et brag af en kamp. Brøndby har været suveræne i ligaen, hvor det er blevet til maksimum point (15 styks), men Fortuna er dog godt med.”

Sejr skal det blive til, hvis Fortuna Hjørring vil tage førstepladsen i ligaen. Uafgjort mod BSF i starten af sæsonen betyder nemlig, at de skal have tre point for at komme fremad i tabellen.

Kampen bliver spillet på lørdag klokken 14 på Nord Energi Arena.