Fodbold camps på BGI akademiet

0
1734

Tag med til camp i efterårsferien

Hvis du brænder for fodbold og vil udvikle dit talent i samspil med nogle af landets bedste trænere, er der rig mulighed for det i efterårsferien på BGI akademiet. Efterskolen tilbyder hele to fodbold-camps for U12-U16 drenge- og pige-spillere; en Målmands Camp og en Fodbold Talent Camp.

Målrettet målmands Camp

BGI Målmands Camp er 3 dages målrettet målmandstræning på højeste niveau med din udvikling i fokus og højt kvalificerede trænere. Campen sætter særligt fokus på reaktionstræning, boldkontrol, koordination, agility, gribeteknik – og seriøs, sjov springteknik i BGI akademiets kæmpe Streethal med masser af fede faciliteter. Målmands campen løber fra lørdag d. 13. oktober kl. 09.00 til mandag d. 15. oktober kl. 12.00.

Fodbold Talent Camp i lækre Goal Station faciliteter

BGI Talent Camp er 3 dages intensiv fodboldtræning i de lækreste faciliteter. En væsentlig del af træningen kommer til at foregå i BGI akademiets Goal Station faciliteter med boldkanon, fitlight træning og meget mere. Campen er tilrettelagt med 7 træningspas, og de dygtige trænere sikrer, at du bliver udfordret fysisk, teknisk, taktisk og mentalt – uanset niveau. Træningsfaciliteterne i de to Goal Station giver perfekte forhold for individuel teknisk træning. Du får derfor mulighed for at fokusere på lige netop det, du skal blive bedre til. Vi tør godt garantere, at du går både klogere og stærkere derfra. Talent campen løber fra mandag d. 15. oktober kl. 09.00 til onsdag d. 17. oktober kl. 12.00.

Efterårsferien på BGI akademiet byder på hele 11 forskellige camps. Du får derfor rig mulighed for at møde en masse nye venner, som du kan hygge dig med om aftenen til en lang række sjove aktiviteter.

Se mere om vores fodbold camps på www.bgiakademiet.dk/ eller kontakt vores Kursusakademi på jakob.skov@bgi.dk

Du er velkommen til at besøge os

til Efterskolernes Dag d. 30 september eller til en af vores besøgsdage, hvor du kan opleve efterskolestemningen på helt tæt hold.

Fodboldcamps i efterårsferien på BGI akademiet
Spil fodbold i efterårsferien på BGI akademiet