DBU inviterer flere SIF Q spillere til U15 talentsamling

0
1785

DBU U15 talentchef Claus Struck, har for nylig indkaldt 5 SIF Q spillere fra den talentfulde årgang 2004 til talentsamling i Vildbjerg d. 17/9.

Af Silkeborg IF Q

KLUBNYT 

Holdet har i DBU regi længe været flot repræsenteret ved Fie Nordmark og Nicoline Christensen, og ved den kommende samling får Filippa Ane Støy Christensen, Signe Kjær Johansen og Josephine Minke Mehl også mulighed for at vise sig frem.

Pigerne stammer fra samarbejdsklubberne HA85, Gjessø og Ikast KFUM. Fælles for flere af pigerne er daglig gang på Sølystskolens Talent Team, hvor skolegang og elitesport forenes.

Som licensklub er det meget vigtigt, at SIF Q er repræsenteret på DBUs regionshold og på sigt på landsholdene. Vi krydser derfor fingre for, at alle 5 piger får vist sig godt frem, og ikke mindst får en god oplevelse sammen med de andre talentfulde piger.

Klubbens U15 hold er kommet i gang med efteråret, og resultatmæssigt er det foreløbig blevet til seks point i tre kampe.

Pigerne er ved at vænne sig til den nye cheftræner Kian Røn’s ideer, der bl.a. omfatter nyt spilsystem og højere krav til pigernes teknik, fysiske form og formåen.

 Vi ønsker de 5 piger held og lykke til talentsamlingen.