EVN CUP 2018

0
2028

For 7. år i træk afholder Efterskolen ved Nyborg EVN-CUP. En turnering hvor nogle af landets bedste U-15 og U-16 hold (årgang 2003 / 2004) mødes i Nyborg og dyster om EVN-trofæet.

Af Søren Madsen

Kl. 18:00 fredag d. 14. september sparker B93 og Dalum/Næsby EVN – CUP igang når de to hold mødes i åbningskampen på kunststofbanen i Nyborg. 7 hold og 130 fodboldglade og talentfulde piger gæster i weekenden d. 14. -16. september Efterskolen ved Nyborg. Pigerne skal ud over at spille en masse fodbold også få et lille indblik i, hvad det vil sige at være på efterskole. Alle hold bliver indkvarteret på værelser rundt omkring på skolen, og forhåbentligt bliver der også skabt en masse nye venskaber og gode relationer på kryds og tværs af holdene. Hvert hold spiller 3-4 kampe i løbet af weekenden, og mon ikke trænerne udnytter muligheden for at prøve nye taktiske ting af. Ligeledes vil der også være tid til at lave sociale aktiviteter mellem kampene og dermed skulle alle hold forhåbentligt både fodboldmæssigt men også socialt komme styrket ud af weekenden på Efterskolen ved Nyborg.

Frederikke Marie Haaber, der er elev på Efterskolen ved Nyborg i år og som har været med til “EVN – CUP” 3 gange siger følgende om stævnet;” EVN-CUP er en rigtig go´ turnering at være med i. Man spiller mod andre dygtige fodboldpiger, og så er der bare en rigtig go´stemning på skolen hele weekenden. Noget af det fedeste er faktisk at kunststofbanen som vi spiller alle vores kampe på ligger 200 M. fra de værelser, vi bor på. Udover at spille fodbold får man også kendskab til EVN samt en lille ide om hvad det vil sige at gå på efterskole.

Indtil i sommers spillede Frederikke for Brøndbys U18 DM -hold og håber nu på succes med de andre piger på EVN. “Jeg håber og tror på, at vi kan blive blandt de bedste til DM, og så vil vi helt vildt gerne til VM i Serbien, udtaler Frederikke. Frederikke repræsenterede Hillerød ved EVN – CUP i 2015, 2016 og 2017. I år er følgende hold med;

Pulje 1:  Team Od. Q – B93 – Dalum/Næsby – Varde

Pulje 2: Roskilde – FC Nordsjælland – Silkeborg

Vi glæder os til at byde både spillere, ledere og tilskuere velkommen til en weekend i pigefodboldens tegn.

Program fredag d. 14. sept.:

Kl. 18.00: B93 – Næsby/Dalum

Kl. 18.00: Team Od. Q – Varde (spilles på Marienlystcentret)

Program lørdag formiddag:

Kl. 08.45: Silkeborg – Roskilde

Kl. 10.00: Od. Q – Dalum/Næsby

Kl. 11.15: B93 – Varde

Kig forbi til en weekend med en masse pigefodbold på højt niveau.

 

Efterskolen ved Nyborg holder ligeledes åbent hus i forbindelse med “Efterskolernes dag” søndag d. 30. september fra kl. 13.00.

Efterskolen ved Nyborg, Ringvej 5, 5800 Nyborg, https://evn.dk

 

 

 

 

Frederikke