HB Køge Pigefodbold og HB Køge samarbejder om fælles fremtid

0
940

HB Køge, der på nuværende tidspunkt ligger i front i mændenes førstedivision, har endnu ikke en pigeafdeling. Til gengæld støtter de op om HB Køge Pigefodbold og ifølge administrerende direktør i HB Køge, Per Rud, så er HB Køge positive overfor en fælles fremtid.

Af Andrea Signe Trolle  

HB Køge Pigefodbold er i udvikling og får opbakning af klubbens storebror, HB Køge A/S, der kun har en drengeafdeling, men til gengæld forsøger at hjælpe og støtte op om HB Køge Pigefodbold, hvor de kan.

Administrerende direktør i HB Køge fortæller, at der på nuværende tidspunkt ikke er ressourcer til at drive en pigeafdeling i HB Køge, men han håber til gengæld på, at de to klubber har en fælles fremtid:

“Overordnet, så synes jeg, at der i en klub både skal være drengefodbold og pigefodbold. Så kan det godt være, at vi i mange år har sagt, at der ikke var baner, trænere og ledere nok, men hvis der er vilje er der vej og derfor er det også vigtigt, at vi har begge ting. Der er en masse dygtige ledere omkring pigefodboldprojektet, som gerne vil noget mere og det har vi lyttet til og sagt, at hvis vi kan assistere, så vil vi gerne det,” fortæller Per Rud i en video på HB Køge Pigefodbolds facebookside.

Hele videoen kan ses HER