Flytter efter fodbolden

0
1428

Cecilie Bro Stefansen fortsætter på U18DM i FC Thy Piger

af FC THY Piger

 

KLUBNYT Efter et år på Skyum Idrætsefterskole var det planen at den 16-årige midtbanespiller skulle flytte hjem til forældrene i Aulum og gå på sportscollege i Ikast og igen spille fodbold i Vildbjerg.

Det seneste år har hun været FC Thy Pige og en fast del af U18DM truppen. Og planer er da også til for at blive ændret. Cecilie Bro Stefansen har været så glad for sin Thy-tid, at hun nu er flyttet på kollegium i Thisted og netop gået i gang med sin ungdomsuddannelse på handelsskolen, hvor hun er begyndt på sportslinjen.

Det var en svær beslutning, men min mavefornemmelse sagde, at det var det rigtige for mig, at flytte til Thisted for at gå i skole, samtidig med, jeg kan spille DM-fodbold. Hvis jeg flyttede hjem ville jeg komme til at bruge meget lang tid på transport mellem Aulum, Ikast og Vildbjerg. Her er det hele samlet, og det betyder, at jeg får mere fritid i hverdagene og tid til mine lektier, fortæller hun.

Nu ser hun frem til endnu en U18-sæson i grønt som FC Thy Pige:

– Jeg tror, vi har lært meget af den seneste sæson. Jeg ved, hvor meget, jeg skal lægge i fodbolden for at spille U18DM og jeg glæder mig. Både til at være en del af U18-truppen, men først og fremmest til at udvikle mig endnu mere som fodboldspiller.