Fortuna Hjørring henter angriber med international erfaring

0
1102

FC Zürich Frauen, FC Neunkirchen, Juventus. Listen af klubber, som 23-årige Sanni Franssi har spillet for, er imponerende. Nu er den finske angriber trukket i trøjen for Fortuna Hjørring og er klar til at kæmpe for sin nye danske klub.

 Af Camilla Bergholm

20 minutter blev det til i lørdagens kamp mod Odense Q for den 23-årige Sanni Franssi. Hun er ny afløser for Signe Bruun, der for lidt over en uge siden skiftede til den europæiske storklub Paris Sant Germain. Sanni Franssi har vundet flere mesterskaber, og hun har en international karriere med sig i bagagen. Udover at have spillet adskillige ligakampe i Finland samt repræsenteret det finske landshold har hun spillet i klubberne FC Zürich Frauen, FC Neunkirchen og den italienske Serie A-klub, Juventus.

Endnu en klassespiller

Cheftræner, Carrie Kveton, var hende, der fik øje på den hurtige angriber. Herefter betød trænernes gode netværk, at de kunne skaffe en ny klassespiller til klubben. Kvaliteterne er ikke til at tage fejl af, hvilket elitechef, Jacob Larsen, også bider mærke i. ”Jeg tror på, at hun vil markere sig på holdet, som hun ganske givet vil bidrage positivt til i såvel de hjemlige ligakampe som i kampene i UWCL, hvor den første kamp spilles mod Fiorentina i Firenze onsdag,” siger Jacob Larsen.

Hjemmepublikummet får lejlighed til at se den nye spiller i aktion første gang mod B.93 på søndag den 16. september.