Lægårdens piger klar til ny sæson!

0
1218

På Lægården har et nyt pigehold meldt sin ankomst. De har siden skolestart trænet hårdt for at blive klar til de første kampe. I træningen har der både været fokus på at forbedre pigernes fysiske formåen, men også på at udvikle hver enkelt spiller til gavn for holdet

Bo Thomsen udtaler: ”Det er altid en spændende udfordring, at få spillere, som kommer fra forskellige niveauer og hold til at arbejde sammen som en enhed, men med den træningsflid og energi, pigerne har lagt i det i den første tid, er jeg sikker på, at vi nok skal nå i mål”

Med en kunstgræsbane lige udenfor døren, har der, på trods af sommertørke, været grønt ”græs” at spille på lige siden skolestart og det er helt sikkert en fordel, at pigerne ikke er afhængige af vind og vejr, når der skal trænes fodbold – så kan man fokusere på det, som det virkelig handler om.

Både spillerne og Lægårdens fodboldlærere glæder sig til at komme i gang med skoleårets kampe og med både deltagelse i vestjyske mesterskaber for efterskoler og skoleligaen, bliver der helt sikkert nok at se til for Lægårdens piger i skoleåret 2018/2019

Læs mere om Lægårdens fodboldlinje her