Signe Bruun skifter til den franske storklub PSG

0
2892

Stortalentet fra Fortuna Hjørring, Signe Kallesøe Bruun, har netop skrevet under på en kontrakt med den franske storklub Paris Saint Germain. Hun er derfor klar til at skifte de vante rammer i Nordjylland ud med et nyt liv i den franske hovedstad, hvor hun skal spille i en af Europas bedste rækker.

Af Andrea Signe Trolle

Signe Kallesøe Bruun har i en alder af 19 år skrevet kontrakt med den franske storklub Paris Saint Germain. Hun skifter fra de forsvarende danske mestre, Fortuna Hjørring, hvor hun i sidste sæson havde en stor rolle på det succesrige hold.

Signe kom til Fortuna Hjørring fra VSK Aarhus i år 2014, hvor hun siden har haft en stor rolle på 3F-holdet. Signe har nået at få 88 kampe for Fortuna Hjørrings 3F-hold på CV’et, hvor det også er blevet til to danske mesterskaber i henholdsvis 2016 og 2018. Derudover blev Signe også kåret til Årets Talent i dansk kvindefodbold i 2017.

Men nu skifter Signe de vante rammer i Nordjylland ud med et nyt liv i den franske hovedstad Paris. Her skal hun spille sammen med – og mod – nogle af de bedste spillere i Europa. Signe får nummer 22 og skiftet sker med øjeblikkelig virkning.