Vejle B’s U-14 piger på foreløbig førsteplads

0
1264

Storsatsende Vejle Boldklub viser sig fornemt frem i U-14 årgangen

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

KLUBNYT

Vejle Boldklubs talentfulde U-14 årgang fik bestemt ikke den start på sæsonen i Liga 1, hverken pigerne eller den nye unge træner Oliver Lundgaard havde drømt om. Et point stod der på kontoen efter to kampe.

Siden har holdet dog ikke set sig tilbage. Fem sejre på stribe er det blevet til og en foreløbig førsteplads – dog i en række med et særdeles uens antal spillede kampe. Sidst viste holdet også fin moral, da vejlenserne efter en skidt 1. halvleg i Kolding mod KB og bagud 0-1 fik vendt begivenhederne efter pausen. På scoringer af Ida Lillebæk og Camilla Skov Hansen fik vejlenserne hevet en 2-1 sejr i land.

”Det kendetegner vel også et godt hold, at man vinder, selv om alt bestemt ikke sidder lige i skabet,” sagde træner Lundgaard efter kampen. ”Kæmpe ros til pigerne for at blive ved at tro på tingene!”

Næste opgave for de fremadstormende VB-piger bliver en hjemmekamp mod fynske Marienlyst.

Flere af Vejle-spillerne er i øvrigt inde omkring DBU’s talenttræning for U-14, hvilket går fint hånd i hånd med den satsning på pige-/kvindefodbold, der i øjeblikket er at finde i Vejle Boldklub.