Vejle B storsejrer i U-14

0
1734

VB’s U-14 piger er for alvor ved at vinde fodfæste i Ligaen. Søndag blev det til en ny sejr til det talentfulde mandskab

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

KLUBNYT

Søndag d.2/9 dannede VB Parken ramme om 4. runde i Liga 1 i et fantastisk septembervejr. VB-pigerne tog imod Skødstrup SF – et hold, som har haft store nederlag, men senest fik 3-3 mod topholdet fra Haderselv FK, så et hold, man i VB-lejren inden kampen havde stor respekt for.

De første 20 minutter var boldbesiddelsen noget, der ligner 90-10 i VB’s favør. Skødstrup blev presset godt og grundigt i bund, men vejlenserne var ikke skarpe nok på deres chancer. Men endelig i det 26 minut gik der hul på bylden. Efter godt forarbejde af Ajla smækkede Ida bolden i kassen til 1-0. Vejle-pigerne holdt presset, og det blev både 2-0 ved Camilla og 3-0 ved Julie inden pausen.

Efter pausen pressede værterne igen Skødstrup helt i bund. Det blev 4-0 ved en flot scoring af Olivia, og pigerne holdt fokus, lige indtil Skødstrups nr. 7 fik bolden i det 58. minut. Med en solotur igennnem midtbanen og forsvaret reducerede hun til 4-1 og tre minutter senere til 4-2. En spiller, VB-pigerne havde haft fokus på inden kampen, og som det altså også lykkedes at holde nede indtil midt i anden halvleg. Men en flot kamp af Skødstrup-pigen.

Vejlenserne kom sig dog hurtigt over de to reduceringsmål, og kort efter blev det 5-2 og 6-2 ved Olivia og Julie. De sidste 10 minutter holdt hjemmeholdet bolden flot i egne rækker, og i de døende sekunder kunne Camilla sætte bolden ind til 7-2.

Cheftræner Oliver Lundgaard havde disse kommentarer efter kampen: “En rigtig god indsats fra alle 14 piger i dag, alle ydede, hvad de kunne. Men vi skal være bedre på bolden og være bedre til at få flyttet bolden og ikke bruge for mange berøringer. Men det er småting, som vi arbejder meget på på træningsbanen i øjeblikket. En fortjent sejr til pigerne, som helt klart har fortjent det efter et par hårde ugers træningspas. Der skal også lyde en kæmpe tak til alle vore supporters på sidelinjen i dag.”

Pigerne ligger pt. på en foreløbelig 2.plads i U-14 Liga 1 med 7 point for 4 kampe.

Kampfakta:

Vejle B – Skødstrup SF 7-2(3-0)

1-0, 26 min – Ida.

2-0, 31 min – Camilla.

3-0, 34 min – Julie.

4-0, 53 min – Olivia

4-1, 58 min – Skødstrup.

4-2, 61 min – Skødstrup.

5-2, 62 min – Olivia.

6-2, 63 min – Julie

7-2, 70 min – Camilla.