Laura brænder for fodbold

0
1369

Et nyt hold piger er startet på pigefodboldlinjen på Kies. Blandt dem er Laura Stillund der kommer fra Falster og nu spiller i BSF på U18 DM. Hun fortæller her om starten, og hvorfor hun valgte Kies.

Af København Idrætsefterskole – Kies

Selvom skoleåret lige er startet, kan det godt betale sig at gøre sig tanker om hvad næste år skal byde på, hvis du er fodboldpige og går i 8. eller 9. klasse. For godt et år siden, besluttede Laura sig for, at hun i 10. klasse skulle gå på Kies og dermed forfølge drømmene og glæden til spillet, med 4 morgentræninger om ugen.

”Jeg valgte 10 klasse på KIES for at kunne lægge ekstra fokus på min fodbold som er det jeg brænder for. KIES er også en efterskole hvor du skal spille i en klub udover skolen og det var noget af det der tiltalte mig rigtig meget”, siger Laura.

 

God start

Det kan være svært at starte på en ny skole med en masse nye mennesker, selvom man kommer med de samme interesser, men Laura er faldet rigtig godt til. ”Nu har jeg været på skolen i omkring 1 måned og det hele er blevet meget mere velkendt og nemmere. Jeg har lært mange nye mennesker at kende og begyndt at lære de nye regler og koncepter at kende. Så alt i alt en god opstart med allerede mange gode oplevelser og mange flere oplevelser i vente som jeg glæder mig til.”

En af de ting der venter lige rundt om hjørnet er adventuretur til Toscana for hele skolen i næste uge, og så tager vi også igen i dette skoleår på fodboldtur til Barcelona.

 

Fuldt fokus på sporten

Som Laura tidligere nævnte, spiller man på et klubhold samtidig med, at man går på Kies. En mulighed der gør Kies til en unik efterskole. På Kies er der fokus på den enkelte spiller og der prioriteres primært at træne tekniske færdigheder.

”Jeg syntes det gode ved fodboldlinjen på Kies er, at man får muligheden for at kunne træne og udvikle sig og have fuldt fokus på sin sport. Jeg kan også rigtig godt lide at træningen bliver en del af ens hverdag og man har muligheden for at kunne træne de ting som man gerne vil forbedre og udvikle. samtidig er det også nogle dygtige fodboldpiger der går på linjen så jeg syntes vi har nogle rigtig gode træninger med god intensitet og fokus i træningen.”

 

Brænder du, ligesom Laura, også for fodbold? Drømmer du om at spille på højeste niveau samtidig med, at du får et efterskoleophold med unikke venskaber og oplevelser? Så kig forbi Københavns Idrætsefterskole – Kies til efterskolernes dag d.30/9 kl.13.00 – 17.00. her kan du møde trænere og få rundvisning på skolen. Klik her for at se mere om Kies