Fortuna Hjørrings 3F-hold til kamp mod brystkræft

0
998

Fortuna Hjørrings spillere “støtter brysterne” i forbindelse med 3F-kampen lørdag den 27. oktober. Du kan bl.a. byde på de særlige Støt brysterne-trøjer, som Fortuna spiller i på lørdag

Når Fortunas 3F-ligahold lørdag den 27. oktober kl. 13:00 stiller op til kamp mod Kolding Q på Nordenergi Arena, er det ikke udelukkende en kamp om turneringspoints. De kvindelige fodboldspillere melder sig også ind i kampen mod brystkræft. Spillerne på Fortuna Hjørrings 3F Liga hold bortauktionerer deres spilletrøjer til fordel for Kræftens Bekæmpelse’s kampagne ”Støt brysterne”.

Spillerne stiller op i limited-edition lyserøde trøjer, så der eftertrykkeligt sættes fokus på kampen for at støtte brysterne. Trøjerne bliver bortauktioneret før og under kampen, og pengene, der indkommer ved denne auktion, doneres direkte til kampagnen ”Støt brysterne”.

I 2017 indsamlede Fortuna-spillerne 30.000 kr. i forbindelse med en hjemmekamp, og nu håber de på, at kunne overgå det beløb i år.

Allerede nu kan man byde på spillertrøjerne på Fortunas Facebookside, og det fortsætter indtil fredag d. 26.oktober kl. 17.00. Så kan der bydes under kampen på Nord Energi Arena. Auktionen lukker et kvarter før kampen fløjtes af.

Der er også mulighed for at donere et beløb for hvert mål, der bliver scoret i kampen.

Dana Cup giver 1.000 kroner for hvert mål, der blive scoret i kampen. Spillerne går ind med midler fra bødekassen, hvorfra der også kommer et beløb for hvert mål der scores.