Brøndby varmede op til Champions League med sejr over BSF

0
1168
Målscorer Nicoline Sørensen bliver bremset af BSFs målmand Naja Bahrenscheer. Foto: Steen Trolle

Topholdet Brøndby vandt lørdagens lokalopgør i 3F-ligaen med 2-0 over BSF. “Vi har mange kampe i øjeblikket, men vi er gode til at holde fokus,” siger kampens dobbelte målscorer Nicoline Sørensen

Onsdag spiller Brøndbys kvinder Champions League 1/8-finale mod norske LSK på Brøndby Stadion. Foreløbig er der bestilt 6500 billetter til kampen, så det nærmer sig niveauet fra 1/16-finalen mod Juventus i september, hvor 8500 tilskuere satte rekord for kvindeklubkamp i Danmark.

Den rekord var ikke tæt på at blive slået lørdag eftermiddag i Ballerup, hvor Brøndby varmede op til Champions League-braget med en 3F-kamp mod BSF. Langt fra. Der var 50-100 tilskuere til den iskolde begivenhed, som var et opgør mellem nummer 1 og 4 i ligaen.

Men selv om rammerne var noget mindre pompøse, end dem der venter på onsdag, så tog Brøndby opgaven dybt alvorligt. Og bagefter kunne et tilfreds mandskab rulle tilbage til Brøndby med en 2-0 sejr og tre point i bagagen og til tider godt Brøndby-spil.

”Jeg er meget godt tilfreds. Vi fik de tre point, vi kom efter, og vi spiller ind imellem noget god fodbold, så det er godkendt,” sagde Brøndby-træner Per Nielsen til FODBOLD FOR PIGER efter kampen om dagens indsats.

Syv kampe på tre uger

Brøndby skulle kæmpe for de to mål, som begge blev scoret af Nicoline Sørensen. BSF stod kompakt og forsvarede sig godt, men efter flere store chancer og skud på stolpen i 2. halvleg, lykkedes det til sidst Nicoline Sørensen at score sit 2. mål.

”Det kan da godt være, at der er nogen der mener, at vi skulle have scoret flere mål i dag, men jeg er godt tilfreds. Vi er inde i en periode, hvor vi spiller syv kampe på tre uger, vi har en vigtig kamp på onsdag og en endnu vigtigere kamp igen på lørdag (topopgør hjemme mod Fortuna Hjørring, red.), så det vigtigste var at få tre point,” sagde Brøndby-træneren.

Foto: Steen Trolle

Målscorer: Vi skulle lige i gang

Målscorer Nicoline Sørensen var mest tilfreds med holdets 2. halvleg.

”Vi skulle lige i gang. Det var ikke sindssygt imponerende i starten, men jeg synes alligevel, at det er klasse, at vi kommer så fint igen, og det sidste 20 minutter, synes jeg virkelig at vi dominerer. Havde vi været lidt skarpere, var sejren formentlig også blevet større, for vi havde rigtig mange store chancer. Men alt må vi være tilfredse med tre point og to mål,” siger Nicoline Sørensen.

Kan I tage noget med hjem fra dagens kamp til opgøret på onsdag mod LSK?

”Det er positivt at vi får skabt så mange chancer. Vi lykkes med at løbe gennem deres kæder, og når vi får sat vores opspil godt op, så kommer vi fint igennem deres kæder, og det kan vi sagtens bruge på onsdag”.

“Vi er gode til at holde fokus på den enkelte kamp,” siger Nicoline Sørensen, som her rykker sig fri af BSF-forsvaret.

“Vi er gode til at holde fokus”

Skulle dagens kamp bare overstås, så I kan se frem mod onsdagens kamp?

”Nej. Det lyder måske som et klichésvar, men det er det ikke: Vi prøver virkelig at holde fokus på hver enkelt kamp, for vi har meget pakket program i øjeblikket og vi vil gerne med videre i alle turneringer, så det her var ikke bare noget der skulle overstås. Det synes jeg også, at man kan se på kampen. Den er tæt, og vi skal være der, hvis vi skal vinde. Så jeg synes virkelig, at vi er gode til at holde fokus på den enkelte kamp, på trods af, at der ligger noget og venter, der måske er lidt større”.

Nicoline Sørensen og holdkammerater fastholder med sejren førstepladsen i 3F-ligaen, to point foran Fortuna Hjørring, som lørdag vandt 2-1 hjemme over KoldingQ. De to hold mødes på lørdag den 3. november kl. 13.00 i et topbrag på Brøndby Stadion.

“Jeg synes virkelig, at vi er gode til at holde fokus på den enkelte kamp, på trods af, at der ligger noget og venter, der måske er lidt større”

Nicoline Sørensen, Brøndby