Dajan Hashemi: “Vi er blevet matchet på øverste hylde”

0
1393

Danmarks U19-kvindelandshold spillede i dag den sidste kamp ud af 3 ved træningsturneringen i Skotland. Kampen mellem Danmark og Skotland endte med en 4-0 sejr til danskerne. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med måltyven Dajan Hashemi. 

Af Signe Holt Andersen

Den sidste kamp for U19-pigerne fra Danmark endte med en sejr på 4-0 over værterne fra Skotland. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med Dajan Hashemi, som stod for 2 ud af 4 danske scoringer.

“Vi var meget på spillet i denne kamp i forhold til de 2 andre. Vi spillede hurtigt og havde langt hen ad vejen et godt sammenspil internt på holdet” fortæller Dajan.

Dajan Hashemi, som til dagligt tørner ud for svenske Linköpings FC, har indtil videre spillet 20 landskampe for det danske U19-landshold og scoret 13 mål. I dagens kamp kom hun kom scoringstavlen hele 2 gange – hvilket Dajan selvfølgelig er meget glad for.

“Det er selvfølgelig super fedt at bringe sit hold foran. Som angriber er det jo altid dejligt at score mål” siger Dajan.

Til foråret venter Elite Round, og her er det en EM-billet, som er på spil. Træningsturneringen har været en glimrende forberedelse til forårets vigtige kampe, og nu kan pigerne gå på velfortjent juleferie fra landsholdet med 3 gode kampe i bagagen.

“Vi er blevet matchet på øverste hylde, og har fået endnu bedre relationer på og udenfor banen. Vi er nu helt klar til forårets udfordringer og kan gå på fortjent U19-juleferie” lyder det fra Dajan.