Pigecamp på Brøndby Idrætsefterskole

0
2661

Er du pige, og kan du ikke få nok af god og inspirerende fodboldtræning? Så har du nu en unik mulighed for at prøve dig selv af i et fantastisk fodboldmiljø, på en efterskole i sportens centrum, hvor sport, uddannelse og fællesskab går hånd i hånd.

Lørdag den 17. november og søndag den 18. november 2018 afholder Brøndby Idrætsefterskole en helt særlig fodboldcamp kun for piger – årgang 2004 og 2005. Dit niveau er ikke afgørende – bare du brænder for fodbold!

Campen strækker sig over begge dage og indeholder i alt 4 træningspas med trænere i absolut topklasse. Der vil desuden være mulighed for at overnatte på efterskolen, hvis du er nysgerrig på efterskolelivet, men dette er ikke et krav for at deltage i campen

På campen vil du bl.a. blive trænet af:

Tidligere landsholdsspiller og træner på pigefodboldlinjen Gitte Andersen, 3F liga træner i Brøndby Per Nielsen, U-23 landsholdsspiller Emilie Henriksen, U-19 landsholdsspiller Laura Juul Hansen, 3F ligaspiller Sille Lindqvist.

Følg med på vores facebookside for mere information om campens trænere: www.facebook.com/Broendbyidraetsefterskole

Prisen er kun kr. 400,- og inkluderer træning, frokost og mellemmåltider, samt vand/sportsdrik og frugt i forbindelse med træning, samt en særlig camp-spillertrøje. Overnatter du på efterskolen er aftensmad og morgenmad selvfølgelig også inkluderet.

Tilmelding sker pr. mail til gitte201@hotmail.com. I mailen skal følgende fremgå:

Navn, årgang, klub, trøjestørrelse og om man ønsker at overnatte på skolen.

Du vil herefter få oplyst et kontonummer og så snart indbetalingen er registreret, vil du modtage en endelig bekræftelse på deltagelse, samt et detaljeret program for camp’en.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 9. november 2018

OBS! Der er maksimalt plads til 40 piger på campen, og da vi forventer stor tilslutning, råder vi til at melde sig i god tid. Deltagere udvælges efter først-til-mølle-princippet

Overordnet program:

Lørdag d. 17. november kl. 9.30-17.15

Søndag d. 18. november kl. 9.30-15.30

 

Læs mere om Brøndby Idrætsefterskole her: http://www.brondby-ie.dk