De tre tophold fik tre point – B.93 og FC Thy-ThistedQ måtte dele pointene

0
1033
B93 er nummer syv i 3F ligaen med et point mere end bundholdet Odense Q. Arkivfoto: B93

Weekenden bød på en spændende runde i 3F Ligaen. Alle tre tophold sikrede sig sejre efter tætte kampe. B.93 tog imod FC Thy-ThistedQ i en kamp, som endte uafgjort.  

Lørdagens kampe i 3F Ligaen bød på tæt spil. Brøndby, VSK Aarhus og Fortuna Hjørring fik alle en sejr. I bunden bød B.93 gæsterne fra FC Thy-ThistedQ op til dans. En dans der førte til to mål og point til begge hold. 

Dobbeltmålscorer sikrer Brøndby sejren

BSF – Brøndby (0-2)

På en kold lørdag eftermiddag tog BSF mod Brøndby. BSF lå inden kampen på en fjerdeplads, mens Brøndby befandt sig på førstepladsen. Der var derfor stadig noget vej for BSF op til Brøndby.

Første halvleg bød på en tæt kamp de to hold imellem, hvor der ingen mål blev scoret. Til gengæld skulle der ikke gå lang tid i anden halvleg, før der blev sat gang i måltavlen. Nicoline Sørensen scorede efter 46 minutter til 1-0. Der skulle dog gå noget tid, før målnettet igen kom i bevægelse. Det skete, da der var spillet 83 minutter. Igen var det Nicoline Sørensen, der var på spil, og hun scorede kampens sidste mål. Dermed endte kampen 0-2.

Efter lørdagens kamp fastholder begge hold deres placeringer i 3F Ligaen. BSF ligger på fjerdepladsen, mens Brøndby har førstepladsen.

VSK Aarhus tog tre point med hjem

Odense Q – VSK Aarhus (0-2)

VSK Aarhus drog lørdag af sted mod Odense for at få tre point med hjem. Med en tredjeplads i 3F Ligaen var selvtilliden i højsædet hos århusianerne. At holdet fra Aarhus var favoritter til at tage sejren, blev der heller ikke lagt skjul på hos cheftræner for VSK Aarhus, Hans Paarup. Han udtalte på klubbens hjemmeside, at de var favoritter, men at de samtidig var nødt til at være skarpe, hvis de ville have de tre point. De skulle altså ikke tage let på kampen.

Odense Q fik holdt århusianerne væk fra målet i første halvleg. Derimod var der blot spillet tre minutter af anden halvleg, da VSK Aarhus trådte i karakter. Her scorede Kathrine Spanner efter en assist af Christina Ravn. Odense-holdet pressede dog efterfølgende på, hvorfor der skulle gå lang tid, før der skete noget igen. Efter 88 minutter scorede Rikke Marie Madsen til kampens resultat efter en assist af Kathrine Spanner. Kampen endte 0-2.

Med sejren beholder VSK Aarhus tredjepladsen, og samtidig trækker de fra BSF, der tabte deres kamp mod Brøndby. Odense Q befinder sig fortsat i bunden med blot ét point.

KoldingQ tabte efter flot kamp

Fortuna Hjørring – KoldingQ (2-1)

KoldingQ skrev på deres hjemmeside efter kampen, at det er ærgerligt at tabe fodboldkampe. Alligevel var det en flot indsats, KoldingQ viste i kampen mod Fortuna Hjørring, selvom det endte med et nederlag til koldinggenserne.

Første halvleg kunne gå begge veje. KoldingQ spillede flot i boldbesiddelse, og de kom frem til flere chancer. Efter 16 minutter kom KoldingQ igennem Fortuna Hjørrings forsvar, og Signe Boysen sendte bolden i mål til 0-1. KoldingQ holdt stillingen ind til pausen, hvilket lovede godt for udeholdet.

Kolding-holdet fastholdt føringen 64 minutter ind i kampen. Her fik Karen Holmgaard bolden fra Tamires Di Britto Gomes og satte den i målnettet til 1-1. Efter scoringen faldt roen over Hjørring-spillerne, der formåede at komme foran 11 minutter senere, da Sanni Maija Franssi scorede til kampens resultat 2-1. KoldingQ fortsatte dog med at kæmpe, og de kom frem til flere chancer. Dog uden at score mål.

Med sejren fastholder Fortuna Hjørring andenpladsen, mens KoldingQ bevarer femtepladsen i 3F Ligaen.

B.93 fik point mod FC Thy-ThistedQ

B.93 – FC Thy-ThistedQ (1-1)

B.93 jagtede pointene, da FC Thy-ThistedQ gæstede københavnerne. Thyboerne lå inden kampen på sjettepladsen, mens B.93 fortsat kæmpede i bunden med blot ét point. Der var derfor lagt op til en gyser.

Der skulle gå lang tid af første halvleg, før der kom mål på tavlen. Efter 37 minutter fik FC Thy-ThistedQ kæmpet sig frem på banen, hvorefter Lotte Bak Christensen fik sat bolden i mål til 0-1. Stillingen holdt thyboerne hele første halvleg.

Der skulle ikke gå lang tid af anden halvleg, før B.93 viste sit farlige spil frem. Holdet havde blod på tanden, og de fik kæmpet sig til et straffe, som Mette Perthu-Hansen udnyttede til 1-1. Kampens resultat blev 1-1, og dermed fik B.93 sit anden point i sæsonen.

Det uafgjorte resultat sikrer B.93 syvendepladsen, mens FC Thy-ThistedQ fastholder sjettepladsen.