U17-dagbog: Sejr over Færørerne, forældreaften og videre EM-Eliteround

0
4419

En vigtig sejr på 7-1 overFærøerne sikrede det danske U17-landshold en plads til EM-Eliteround. Landsholdsspillerne Sofie Tranholm og Signe Carstens tager os med helt tæt med en dagbog fra den succesrige kampdag.

Dagbog af Sofie Tranholm og Signe Carstens, redigeret af Andrea Trolle 

Torsdag 18. oktober 2018 vågnede vi op på hotel Fjordgaarden i Ringkøbing klokken 7:55. Dagen startede med en god omgang morgengymnastik, efterfulgt af morgenmad i restauranten. Derefter havde vi møde med vores sportspsykolog, hvor vi forberedte og fik tildelt mentale redskaber til kampen der ventede mod Færøerne senere på dagen.

Klokken 10:15 havde vi taktikoplæg, efterfulgt af en gåtur til at holde benene igang. Da vi kom tilbage fra gåturen, stod den på match meal, bestående af en god og velkendt omgang pasta og kødsovs. Klokken 12:15 kørte bussen mod Ringkøbing stadion, og vi drog afsted mod dagens højdepunkt – nemlig kampen mod Færøerne.

Kampen blev fløjtet igang klokken 14:00, og endte 7-1. Den var præget af dansk dominans fra start til slut. Der var flere nye målscorere på tavlen, hvilket også fortæller noget om, hvor tændte og ivrige alle spillere var på at vinde.

Herefter var der en kort forældretid for nogle af pigerne, mens resten tog tilbage til hotellet og spiste aftensmad. Derefter stod den på restitution og hygge med film og spil i lange baner. Dagen sluttede af med et afrundende møde af dagens kamp, hvor anfører, Sofie Lundgaard, fuldt fortjent løb med titlen, som kampens spiller. Dagens resultat havde stor betydning for os som hold – nemlig, at vi er VIDERE TIL EM-ELITEROUND 😀

Vi ser frem til endnu en dag i morgen og den sidste kamp søndag, hvor Tjekkiet venter!

Kærlig hilsen Signe Carstens (8) og Sofie Tranholm (18)