Fuld fart på VB Girls

0
2410

Vejle Boldklub har her i efteråret haft fuld gang i sit nye fredagstiltag, VB Girls, som er et ekstra tilbud til områdets piger årgang 2008 og 2009 om ekstra teknisk træning

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub
KLUBNYT

Selv om vejrguderne enkelte gange har vist sig fra deres uvenlige side og sendt kaskader af vand ned over pigerne – en enkelt gang oven i købet krydret med torden og lynild, som medførte en kortvarig afbrydelse – ja, så har det ikke stoppet de seje fredagspiger. 32 pigespillere fra årgang 2008-09 fra VB og omegnsklubbene har taget imod Vejle Boldklubs tilbud om ekstra teknisk træning otte fredage i efteråret.

Træningspassene varetages af klubbens faste, veluddannede trænere samt gæstetrænere. Eksempelvis havde gruppen en træning på Vejle Idræts Efterskole, hvor den tidligere landsholdsspiller og øjeblikkelige ass.træner for landsholdet, Katrine S. Pedersen, gæstetrænede samt efterfølgende fortalte om sin karriere, ligesom der var fællesspisning med efterskoleeleverne.
Gruppen har også været inviteret til Superliga på Vejle Stadion.

”Der har været stor interesse fra både klubberne i oplandet og helt nye spillere,” siger Oliver Lundgaard, U-14 pigetræner i VB og medansvarlig for VB Girls.
”Vi vil prøve at skabe en god oplevelse for de tilmeldte piger, hvor de ikke bare tager herfra som bedre tekniske fodboldspillere, men også med en større tro sig selv.
Og ja, pigerne kan sagtens få ’lektier’ for,” smiler Oliver. ”Fx at øve indersideafleveringer derhjemme til næste gang…”
De ivrige pigespillere i deres letgenkendelige VB Girls t-shirts ser dog ikke ud til at være så kede af at få sådanne lektier for. Tungen sidder i mundvigen af bar koncentration, når de tekniske øvelser gennemføres.

VB Girls tiltaget har her i efteråret været udsolgt med flere på venteliste, men allerede efter jul regner man at kunne tilbyde flere hold inden for samme koncept.