Brøndby var bedst men tabte, da holdet onsdag aften spillede returkamp i 1/8-finalen i Champions League mod norske LSK Kvinner fra Lillestrøm. Det er andet år i træk, at LSK sender Brøndby ud af Champions League

For andet år i træk blev norske LSK Kvinner endestationen for Brøndby i Champions League. Efter 1-1 i den første kamp i 1/8-finalen for to uger siden i Norge, tabte Brøndby onsdag aften 0-2 hjemme på Brøndby Stadion, og dermed er LSK videre med samlet 3-1.

Sidste år var det også LSK, der sendte Brøndby ud af Champions League-turneringen, og dengang skete det også på Brøndby Stadion efter uafgjort i den første kamp i Norge

Det så ellers længe ud til, at Brøndby denne gang skulle have held til at slå nordmændene. Hjemmeholdet spillede sig til flere store chancer og adskillige hjørnespark og var klart det bedste hold i de første 69 minutter. Men så gik det galt. Først gjorde Anja Sønstevold det til 0-1, da hun sendte et hovedstød i mål efter en dødbold, og 10 minutter senere sendte Synne Skinnes Hansen Brøndby ud i mørket med en scoring til 0-2.

“Vi var klar tdet bedste hold men man skal kende sin besøgelsestid i sådan nogle kampe her, og det gjorde vi desværre ikke i dag,” konstaterede Brøndby-træner Per Nielsen efter kampen.

Brøndby skal nu ryste skuffelsen af sig inden på lørdag, hvor det gælder endnu en stor kamp hjemme i Brøndby, nemlig topkampen i 3F-ligaen mod Fortuna Hjørring.