Hvordan bliver man en bedre fodboldspiller?

0
3437

Det kender de fleste nok godt svaret på – træning, træning, træning. På Lægården træner pigerne 3 gange om ugen, og udover det, er der flere, som også spiller og træner i vores samarbejdsklub. Men hvad, hvis man gerne vil endnu mere? Ja, så er selvtræning en oplagt mulighed og derfor samarbejder Lægården i øjeblikket med Timmi Gaye fra Betterplayer, som er ved at udvikle en app til selvtræning. Her får pigerne gennem grundige instruktionsvideoer mulighed for at nørde i finter og forskellige spark, og når app’en er færdigudviklet, vil der også være fysisk, mental og taktisk træning i app’en.

Casper Daather – pigetræner på Lægården:

”Hvis man vil rykke sig mere end sine modstandere, er der slet ingen tvivl om, at selvtræning er vejen frem. Ronaldo har helt sikkert haft et medfødt talent, men han var ikke blevet så unik en spiller, hvis han ikke havde selvtrænet rigtig meget i løbet af sin karriere. Ikke alle har dog mulighed for selvtræning på akademier og lign, så der kommer Betterplayer til at være et godt alternativ, hvis man gerne vil træne sine individuelle færdigheder”

I forbindelse med udvikling af app’en spiller Lægårdens piger en vigtig rolle ift at komme med feed back, så den kommer til at være det værktøj for ambitiøse fodboldspillere, som udviklerne har som mål. Derfor har pigerne installeret app’en og bruger nu tid på at dygtiggøre sig individuelt til gavn for Lægårdens hold og de udviklere, som skal lave app’en helt færdig.

Vil du læse mere om Læårdens fodboldtilbud til piger kan du gøre det lige her. Og du kan følge Betterplayer på instagram eller downloade App’en Betterplayer til Iphone og Ipad