Maja Albertsen: “Jeg kan lære utrolig meget af spillerne fra 3F”

0
2244

For en ung spiller kan det være meget udfordrende at tage springet fra U18 DM til 3F ligaen. BSF’s 3F-hold har i den seneste periode haft flere ungdomsspillere med i truppen. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med Maja Albertsen omkring at tage skridtet fra U18 til 3F. 

Af Signe Holt Andersen

Det kan være hårdt, svært og vanskeligt at tage springet fra U18 DM til 3F ligaen. Det går hurtigere, modstanderne er pludseligt noget mere fysisk stærke og tonen kan være en anelse hård – sådan er det at blive seniorspiller. BSF har i den seneste periode haft unge spillere med i truppen til 3F-kampene. En af dem er Maja Albersen på 17 år. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med Maja omkring at tage skridtet op til 3F ligaen.

Maja har i efteråret trænet en del med 3F-holdet i BSF og har desuden været med til 3 ligakampe – dog uden at få debut. Derudover, så har hun spillet en træningskamp, hvor hun fik lov at få chancen. For Maja, så har det betydet, at hun skulle vænne sig til et højere tempo.

“Den største forskel på 3F og U18 er klart tempoet i spillet. Der er stor niveauforskel på U18 og 3F – det hele går meget hurtigere. Man skal virkelig være klar,” siger Maja.

Selvom det kan være hårdt at blive seniorspiller, så følger der naturligvis en masse gode ting med. En af dem er, at man som ung spiller kan lære enormt meget af de ældre. Dette er noget, som Maja Albertsen nyder godt af.

“Jeg kan lære utrolig meget af spillerne fra 3F. Det er en kæmpe motivation for mig at få muligheden for at komme op og spille med piger, som er så rutinerede og dygtige fodboldspillere. Jeg håber på, at 3F kan være med til at udvikle mig ydeligere som spiller og give mig en masse erfaring,” lyder det fra Maja.

3F-ligaen er stadig i gang, og derfor er der også stadig mulighed for at få debut på 3F-holdet dette efterår. Dette er også det, som er målet for det 17-årige talent, Maja Albertsen.

“For at være ærlig, så har jeg ikke noget langsigtet mål for min fodbold. Lige nu er målet at komme på 3F, og så tager jeg den derfra. Jeg elsker at spille fodbold og brænder for det” afslutter Maja.