Assens-piger sluttede efteråret med masser af mål

0
1905

De havde masser af mål i støvlerne, U10-pigerne fra Assens, da de forleden sluttede efterårssæsonen af med at deltage i sæsonens sidste udendørs U10 Pigestævne, som blev spillet i Marienlyst.

Pigerne skulle spille fire kampe á 2 x 15 minutter, og det blev til hele 20 scoringer fra Assenspigerne.

“Tidligere har pigerne haft svært ved at være klar fra første fløjt.. men IKKE idag. Det var som om der var noget der skulle sættes på plads, at det ikke har været et tilfælde at pigerne har været flyvende,” fortæller den ene af trænerne, Rene Gramm Jeppesen.

“Første kamp mod Dalum blev en sikker sejr, og så var vi igang. Anden kamp mod Næsby var dårlig fløjtet op før vi mod forventning var bagud 0-2 og vi forældre frygtede allerede tude-scener og spillere der ville stoppe med fodbold, men med en stærk moral og kampånd fik pigerne vent skuden og vandt kampen 4-2 en evne som virkelig er blevet styrket over hele sæsonen,” lyder det Rene Gramm Jeppesen, som træner holdet sammen med Peter Larsen.

Kampene sluttede sådan her:

Assens – Dalum 4-0
Assens – Næsby 4-3
Assens – Marienlyst 5-1
Assens – Bogense 7-0