Nicoline Sørensen: Vi tror på sejren over Holland

0
1819

Det danske landshold står over for en kæmpe udfordring, når de tirsdag aften skal i kamp mod Holland. Efter et 2-0 nederlag i fredags i den første af to playoffkampe, skal det danske landshold spille op til deres bedste for at holde VM-drømmen i live. Men ifølge landsholdsspiller Nicoline Haugård Sørensen er der stor optimisme i landsholdslejren, hvor hele holdet tror på sejren.

Af Andrea Signe Trolle

Foran mere end 19.000 tusind tilskuere tabte det danske landshold til Holland fredag aften i den første af to playoffkampe. Men tirsdag aften har landsholdet muligheden for at rette op på skaden, hvis de som minimum er foran 2-0 efter den ordinære spilletid.

Det danske landshold står derfor over for en kæmpe udfordring mod et stærkt hollandsk landshold, men ifølge landsholdsspiller Nicoline Haugård Sørensen fra Brøndby IF er der stor optimisme blandt spillerne:

”Det bliver selvfølgelig svært at vende et 2-0 nederlag fra Holland, men det er ikke en umulig opgave. Vi har fået finpudset nogle ting ud fra videoer fra kampen og haft to gode taktiske træningspas. Men der en stor tro på, at det sagtens kan lade sig gøre, blandt alle på holdet,” siger Nicoline Sørensen.

Fik rejst sig hurtigt efter nederlaget

Der sad sikkert mange danskere og ærgrede sig foran DR2 fredag aften, da landsholdet måtte konstatere nederlaget efter 90 minutters spil. Den ærgrelse kunne de dele med Lars Søndergaard og resten af landsholdet, der gik skuffede fra banen – men der gik ikke længe før spillerne fik rejst sig og fokus rettet mod næste kamp:

”Vi var selvfølgelig meget skuffede efter kampen og det skal der også være plads til. Men så fik vi evalueret kampen og så var vi allerede videre mod tirsdagens kamp. Vi tog det med fra kampen, som vi kunne bruge og lære af, men vi har jo alle prøvet at tabe en kamp, så det var bare om at komme videre,” siger Nicoline.

Det er derfor et veloplagt dansk landshold, der løber på banen lidt i 18 tirsdag aften. Men selvom det nok ikke ender med 19.000 tilskuere, så glæder Nicoline sig til at spille foran hjemmepublikummet og ser frem til en spændende aften på Energi Viborg Arena:

”Det var en vild oplevelse at spille i Holland, hvor der var så mange tilskuere. Vi håber på, der komme en masse på stadion og støtter os tirsdag aften. Det bliver virkelig fedt at spille i Viborg og det gør det bare endnu sjovere, hvis der kommer en masse,” afslutter Nicoline.

Kampen fløjtes i gang klokken 18 og spilles på Energi Viborg Arena. Der er stadig ledige billetter, men har du ikke mulighed for at komme til Viborg, så vises kampen også på DR1.