Topkamp i 3F Ligaen – nu afgøres vinterstillingen

0
966

3F Ligaens to tophold – Brøndby og Fortuna Hjørring – tørner lørdag sammen i Brøndby. Der er fem runder tilbage i 3F Ligaen, og det er altså igen Brøndby og Fortuna, der kæmper mod hinanden i ligaens top.

Pressemeddelelse af Fortuna Hjørring – redigeret af Camilla Bergholm

På lørdag mødes Fortuna Hjørring og Brøndby til topkamp. Selvom der efter lørdagens kamp er yderligere fire kampe tilbage i år, er det højst sandsynligt, at netop den kamp er afgørende for, hvilket hold der skal overvintre på ligaens førsteplads og indlede forårets slutrunde fra den bedste position.

Begge hold har siden de sidst tørnede sammen, hvor de spillede uafgjort, pyntet på tabellen med udelukkende sejrer. Brøndby har oven i købet bragt sig videre i UEFA Womens Champions League, som Fortuna måtte forlade.

Det bliver en tæt kamp
Assistenttræner for Fortuna Hjørring, Peter Enevoldsen, ser frem til lørdagens kamp.
”Vi glæder os altid til disse kampe mod rivalerne fra Brøndby. Jeg tror, at det bliver tæt, som det altid er, når vi mødes,” siger han og fortsætter:

”Vi har ikke tabt til Brøndby de sidste tre gange, vi har mødt dem, og vi tager til Brøndby på lørdag for at hente et nyt godt resultat.”
Med det mener Peter Enevoldsen naturligvis en sejr og tre point, hvilket også er nødvendigt, hvis Fortuna skal være sikre på at holde en topplacering.

VSK Aarhus puster Fortuna i nakken
3F Ligaen føres i øjeblikket af Brøndby med 25 point, hvorefter Fortuna Hjørring kommer ind på andenpladsen med 23 point. Lige efter kommer VSK Aarhus med 21 point, og det skal gå galt for Aarhus-klubben, hvis der ikke kommer yderligere tre point på tavlen i lørdagens kamp mod bundholdet B.93. De har nemlig kun hentet to point hjem i holdets første sæson i 3F Ligaen.

Med tre point er VSK Aarhus stadig med i toppen, og holdet kan overhale eller bringe sig på linje med Fortuna Hjørring, hvis ikke de grønne fra Hjørring sikrer sig tre point i Brøndby.

Der er lagt op til en spændende lørdag, hvor kampen på Brøndby stadion fløjtes op klokken 13.