Åbne Danske Mesterskaber – kun for piger

0
2193

Åbne Danske Mesterskaber 2019, er kun for piger.

Stævnet er resultatet af den enorme succes i januar hvor stævnets navn var “Åbne Syddanske Mesterskaber”. Navnet viste sig misvisende da hele 44 % af holdene havde minimum 100 km. til Fredericia og Elbohallen.

Derfor spilles der i 2019 og fremadrettet om de Danske Mesterskaber, men kun for piger.

Grundet de mange tilmeldinger fra hele landet og fra piger som ville have del i den samlede præmiepulje på kr. 75.000,- var vi desværre tvunget til at sige nej til alt for mange hold.

Derfor ændres der i muligheden for at kunne deltage da rækkerne udvides. Mesterskaberne afvikles over hele den første weekend i januar og rækkerne afvikles på dagen. Men selve Mesterskabskonceptet, som fik så mange flotte roser med på vejen, ændres der ikke på.

Den store succes har resulteret i at sponsorerne trådt på speederen så mesterskaberne igen den første weekend i 2019 garanterer oplevelser/eventoplevelser til alle de vindende hold.

Vi kan allerede nu se at nogle af årgangene vil blive overbookede så det er som sidste år – først til mølle. Der er et max. på 20 hold i de enkelte rækker og der spilles igen i 2019 i en Eliterække og en bredderække. Der ligger allerede en del forhånds tilmeldinger fra flere deltagere i år og disse hold tilmeldes i løbet af november.

Præmiepuljernes værdi overstiger allerede kr. 100.000,- og der er fede og specielle præmier til alle 1-2-3. pladser.

Herudover kåres rækkernes bedste offensive spiller og rækkens bedste bagerste spiller.

Vi glæder os helt vildt til at byde de forskellige hold velkommen.

 

Glædelig jul fra TSIF pigefodbold