Amalie Weischendorff: “Det er vigtigt at slutte sæsonen godt af”

0
1594
Amalie Wegener Weischendorff i kamp for B93

I denne weekend er der to kampe på programmet i U18 DM. En af kampene byder på et spændende opgør mellem Vildbjerg og B93 – to hold, som begge er sultne efter en sejr. FODBOLD FOR PIGER har fanget Amalie Weischendorff fra B93 til en snak. 

Af Signe Holt Andersen

Der er kun 4 kampe tilbage i U18 DM i denne efterårssæson. I weekenden spilles 2 af dem, og herefter står den på en tiltrængt juleferie for de fleste hold. Vildbjerg er det eneste hold, som stadig har 2 kampe tilbage inden jul. I weekenden møder de B93 på udebane. Her er derlagt op til en intens og meget spændende kamp mellem to pointsultne mandskaber.

Inden kampen på søndag er B93 placeret på en 8.plads, mens Vildbjerg er placeret lige over dem på en nuværende 7.plads. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med Amalie Weischendorff fra B93, som ser frem til en spændende kamp.

“Jeg forventer, at det bliver en kamp med høj intensitet, da begge hold er sultne efter en sejr. Derudover, så er det en kamp sidst på sæsonen, og det kan dermed betyde, at alle spillere er trætte. Det bliver spændende at se, hvad begge hold kommer med,” lyder det fra Amalie.

B93 har haft en lidt blandet sæson indtil videre, som har været præget af svingende præstaioner. Holdet har blandt andet været plaget af en lang række skader og et trænerskifte. Derfor er det ifølge Amalie meget vigtigt at slutte sæsonen godt af – gerne med en sejr.

“En sejr vil betyde rigtig meget for os. Vi har ikke skabt de resultater, som vi ønskede. Hvis vi kan slutte af med en sejr, så vil det gøre troen på næste halvsæsonen større. Derudover, så er det selvfølgelig altid rart at gå på ferie med en sejr i bagagen, så det er klart noget vi går 100 procent efter, ” fortæller Amalie.

Udover kampen mellem B93 og Vildbjerg, så byder weekenden også på et opgør mellem FC Thy Piger-Skyum og Varde. Denne kamp er sidste kamp inden vinterpausen for begge hold, så her er der altså også lagt op til et spændende og intenst opgør.