BSF vil hente vigtige point i svær kamp mod FC Thy-ThistedQ

0
1044
Fortuna Hjørring møder søndag BSF. Foto: Jess Madsen

BSF tager lørdag klokken 15 imod FC Thy-ThistedQ. Kampen er vigtig for Ballerup-holdet, der ligger på en femteplads, men med blot tre point op til VSK Aarhus på tredjepladsen. Der bliver derfor spillet om betydningsfulde point for BSF.

Af Camilla Bergholm

FC Thy-ThistedQ gæster i dag BSF i en kamp om vigtige point. En kamp, som bliver fløjtet i gang klokken 15. Sidste gang de to hold mødte hinanden spillede de uafgjort, men nu er der ekstra meget i spil for BSF, der ligger på femtepladsen med 21 point.

Med kun tre point op til VSK Aarhus på tredjepladsen er kampen er afgørende for, hvilken plads i ligaen hjemmeholdet ender med tilbringe vinteren på. Men det bliver en svær kamp ifølge cheftræneren for BSF, Thomas Maale.

Vi forventer, at spillerne er klar og aggressive fra kampens start, da der er vigtige point på spil i forhold til medaljeslutspillet til foråret

Cheftræner for BSF, Thomas Maale

”Vi håber at vinde, men vi ved godt, at det bliver svært. Sidst fik vi kun 1-1, og vi fik først scoret til allersidst. Vi spillede dog også en mand i undertal i en lille time,” siger han om lørdagens modstander. Selvom det bliver en svær kamp, forventer han stadig, at hans spillere er klar fra første fløjt:

”Vi forventer, at spillerne er klar og aggressive fra kampens start, da der er vigtige point på spil i forhold til medaljeslutspillet til foråret.”

Thyboerne skal ikke få mulighederne
FC Thy-ThistedQ ligger på en sjetteplads i ligaen med otte point. Der er derfor et stykke fra BSF til thyboerne. Alligevel skal de passe på. Det tidligere møde samt erfaring med FC Thy-ThistedQ har dog givet cheftræneren en ide om, hvor de skal passe på:

”Thy er altid godt organiseret og har et par hurtige folk oppe foran, som er dygtige og gode i omstillingerne. Vi skal forsøge at give dem så få muligheder til deres omstillinger,” siger han om udeholdet. Thomas Maale og holdet har trænet hårdt for at blive klar og snakket internt om modstanderen.

”Vi har trænet at spille hurtigt med få berøringer, som vi altid gør, og vi har talt lidt om, hvorledes Thy er organiseret,” siger han om deres egen træning op til kampen.

BSF fortsætter efter kampen
Selvom efterårskampene snart er færdige, går BSF ikke i hi. De har stadig planer om at holde sig i gang og gøre klar til næste kamp, selvom der går noget tid, inden de skal spille igen.

”Efter sidste turneringskamp træner vi videre i to uger. Vi skal bruge den næste uges tid på at teste spillerne både løbemæssigt med yoyo-, agility- og sprinttests samt styrketest: bænk, squat, mave, ryg og spring. Herefter laver vi programmer til spillerne, så de er klar til slutspillet.”

Der bliver derfor ikke noget med at hvile i lang tid for spillerne, som skal være klar til slutspillet. Også uden for træningsbanerne er der gang i forberedelserne:

”Samtidig har vi en række samtaler med potentielle nye spillere. Vi skal gøre truppen bedre på kvalitet og kvantitet,” siger han om de næste skridt, der skal tages for at styrke truppens topniveau og bredde.

Kampen bliver fløjtet i gang klokken 15 i Ballerup.