KoldingQ er på rette kurs

0
1447
Arkivfoto

På lørdag drager KoldingQ til Brøndby, hvor de skal møde 3F Ligaens førsteplads. Det bliver en svær kamp for koldingenserne, som skal op imod et hold, der endnu ikke har tabt i sæsonen. Til gengæld har det jyske hold selvtilliden med fra en sejr i onsdags.

Af Camilla Bergholm

Syv kampe har KoldingQ vundet. Det har nu fået dem op på en fjerdeplads i 3F Ligaen. Med blot én kamp tilbage i efterårssæsonen kan de med en sejr på lørdag mod Brøndby rykke endnu højere op og ende på en tredjeplads.

Dog bliver det en svær kamp, da Brøndby ikke har tabt i ligaen, og de ligger suverænt i toppen med 37 point. Forrige gang de to hold mødte hinanden, tabte koldingenserne til Brøndby med 3-0. KoldingQ har dog de seneste par kampe skrabet en masse selvtillid til sig.

Det skete blandt andet denne onsdag, hvor KoldingQ hentede tre point mod VSK Aarhus. En kamp de vandt 2-1. Fra SportK er der også en masse ros til KoldingQ, der beskriver kampen som en investering fra alle spillere på banen.

Sådan lyder det når man vinder en kold novemberaften ❄️🎼 ‘Færgen er klar’

Slået op af KoldingQ i Torsdag den 29. november 2018

Brøndby har været suveræne
Én kamp er endt uafgjort, mens Brøndby har vundet resten af deres kampe. Samtidig har holdet en score på 60 – 5, hvilket viser deres suverænitet denne efterårssæson. Brøndby er derfor også klar til at slutte året af med bravur.

Ikke kun i 3F Ligaen har Brøndby haft succes. Også i Champions League er det blevet til flere gode kampe samt flotte resultater. Brøndby har derfor statistikken med sig, hvorfor det bliver en spændende, men svær kamp for KoldingQ.

KoldingQ har dog meldt ud på Facebook, at de glæder sig til på lørdag, hvor de måske kan sikre sig en tredjeplads i ligaen. Brøndby derimod har ikke mulighed for at smide førstepladsen.

Kampen bliver fløjtet i gang lørdag klokken 13 på Brøndby Stadion.