VSK Aarhus overrumplet af sene scoringer

0
1406

BSF var lørdag eftermiddag på besøg hos VSK Aarhus. Dette bød på en underholdende kamp, som endte med en sejr til BSF på 3-2 efter to sene scoringer.

Af Camilla Bergholm

Små dråber fra en grå himmel i Aarhus lagde sig som et lag på spillernes og tilskuernes ansigter. Langs sidelinjen hoppede både voksne og børn engang imellem for at holde varmen. Vejret var trist. Men det kunne man ikke sige om spillet på banen denne lørdag eftermiddag, hvor VSK Aarhus tog imod BSF. En kamp mellem 3F Ligaens tredjeplads og fjerdeplads, som endte med en sejr på 3-2 til BSF.

BSF var klar til kamp, hvilket de viste fra kampens første minut. Ikke lang tid efter kampen var fløjtet i gang, kom BSF frem til første skud i kampen. Allerede her tegnede det til at blive en god kamp. VSK Aarhus fik herefter bolden og vendte spillet mod den anden ende af banen, men fik heller ikke det store ud af deres angreb.

Efter ni minutter var Amalie Thestrup på spil. Århusianernes målvogter sparkede bolden ud i fødderne på en BSF-spiller, der fik den videre til Amalie Thestrup. Hun scorede til 0-1.

Herefter kom VSK Aarhus lidt mere op i tempo. VSK Aarhus’ Jannie Thomsen og Emma Andersen fik sammen bolden spillet op mod BSF’s mål og sendte den ind i feltet, men uden resultat. Ét minut senere var Jannie Thomsen igen med helt fremme, hvor hun driblede sig til et skud mod mål. Dog uden held.

28 minutter inde i kampen havde BSF overtaget. På midtbanen fik holdet fra Ballerup spillet bolden godt rundt, hvilket herefter førte til flere angreb mod VSK Aarhus’ mål. Dette varede dog ikke længe. Efter 29 minutter spillede Jannie Thomsen VSK Aarhus’ Rikke Marie Madsen fri, hvorefter hun fik den banket i mål til en udligning.

VSK Aarhus kom frem til flere chancer i løbet af første halvleg, men der blev ikke scoret yderligere. BSF derimod havde til tider svært ved at ramme hinanden og manglede kvalitet i deres afleveringer. Alligevel kæmpede de sig flere gange til bolden og fik den også ført frem på banen. Her manglede de dog det sidste.

Anden halvleg bød på både mål og et brændt straffe
VSK Aarhus kom ud til anden halvleg med et stort overskud. De var fra halvlegens start klar til kamp. Spillerne fandt hinanden, hvilket bød på flere store chancer. Der skulle derfor heller ikke gå lang tid, før VSK Aarhus slog til.

Cecilie Struck fandt Rikke Marie Madsen foran målet, hvortil hun solidt sendte den i mål til 2-1. Dette tændte en glød i BSF-spillerne, der efterfølgende begyndte at få noget af spillet tilbage. Kampens første målscorer, Amalie Thestrup, kom frem til flere gode forsøg.

Da der var spillet 69 minutter lavede VSK Aarhus’ midtbane en fejl, som sendte BSF af sted mod århusianernes mål. Her fik de lagt bolden indover og kæmpede sig frem til et straffe. Et straffe, der blev sendt ud i venstre side af målet, hvilket Katrine Jacobsen i VSK Aarhus-målet havde læst. Hun fik derfor pareret bolden ud i spil igen.

Herfra gik spillet frem og tilbage mellem de to hold. Begge kom frem til flere chancer. Men der skulle gå noget tid, før målnettet bevægede sig igen.

I en periode, hvor VSK Aarhus havde bolden det meste af tiden, fik BSF alligevel tilkæmpet sig bolden og sendt den mod VSK Aarhus’ mål. Dette udnyttede Amalie Thestrup efter 85 minutter, da hun udlignede. Ét minut senere var hun igen på mærkerne, da hun fik bolden og sendte den mod modstanderens mål og bragte udeholdet foran med 2-3.

VSK Aarhus kæmpede herefter for at få udlignet, men BSF forsvarede deres føring til det sidste fløjt. En underholdende kamp endte derfor 2-3.