Fortuna Hjørring kæmpede sig tilbage på andenpladsen – KoldingQ og Odense Q hentede begge tre point

0
1745

Lørdag bød igen på 3F Liga-bold. Her fik Fortuna Hjørring kæmpet sig tilbage på rette kurs, da de hentede tre point. Brøndby er stadig suveræne i toppen med en sejr over VSK Aarhus. KoldingQ og Odense Q hentede begge tre vigtige point.

 Af Camilla Bergholm

Efter en kort pause i 3F Ligaen blev der igen lørdag fløjtet til kamp. Her viste Brøndby, hvorfor de er med helt i toppen, mens Fortuna Hjørring kom tilbage på andenpladsen efter en sejr. Odense Q hentede point både til kontoen og selvtilliden mod FC Thy-ThistedQ. Det samme gjorde KoldingQ i en målfest mod B.93. 

Brøndby forbliver suveræne

Brøndby – VSK Aarhus (5-2)

VSK Aarhus var klar til at udfordre Brøndby inden lørdagens opgør. Selvom Brøndby har været suveræne i denne sæson, ville VSK Aarhus ikke lægge sig fladt ned. De ville give dem kamp til stregen.

Selvom selvtilliden var til at se hos århusianerne, var Brøndby en for stor mundfuld. 20 minutter inde i kampen gjorde Julie Tavlo Petersson det til 1-0. VSK Aarhus kom dog hurtigt igen, da Jannie Thomsen ét minut senere udlignede. Ikke lang tid før pausen kom Brøndby igen helt frem til modstanderens mål, og Frederikke Boline Lindhardt gjorde det til 2-1.

Der skulle gå et stykke tid af anden halvleg, før der kom gang i måltavlen igen. Men så kom der også gang i den. Ria Ôling gjorde det efter 72 minutter til 3-1 efter en assist af Nanna Christiansen. Ria Ôling var igen på spil tre minutter senere, da hun lagde op til Nanna Christiansen, der scorede til 4-1. VSK Aarhus kæmpede fortsat, hvilket gav pote efter 85 minutter. Her reducerede Christina Ravn til 4-2. Mille Gejl Jensen lukkede og slukkede kampen tre minutter senere, da hun scorede til kampens resultat 5-2.

Fortuna Hjørring vandt deres kamp, derfor rykker VSK Aarhus ned på tredjepladsen. Brøndby derimod holder fast i førstepladsen.

KoldingQ viste klasse mod B.93

KoldingQ – B.93 (5-0)

KoldingQ gjorde det klart på deres Facebook-side inden kampen lørdag mod B.93, at det var vigtigt for selvtilliden at slutte året godt af. Der er ikke mange kampe igen, derfor er det nu, der skal kæmpes for en god afslutning.

Koldinggenserne fik samlet masser af selvtillid i kampen mod B.93. Signe Boysen scorede efter fem minutter og startede målfesten for hjemmeholdet. Der skulle dog gå noget tid, før målnettet hos B.93 igen rørte på sig. Det skete efter 30 minutter, da Signe Boysen efter en assist af Caroline Ahrendtsen Jensen scorede til 2-0.

Efter pausen holdt KoldingQ teten. 62 minutter inde i kampen gjorde Lotte Troelsgaard det til 3-0. Fire minutter senere viste hun igen tænder og scorede til 4-0. Louise Eriksen sluttede målfesten, da hun efter 71 minutter gjorde det til kampens resultat 5-0.

B.93 giver udtryk for på Facebook, at de ikke er tilfredse med især deres anden halvleg. Det blev til et for stort nederlag.

B.93 har det svært i bunden, og de beholder efter kampen ottendepladsen i ligaen. KoldingQ befinder sig på en femteplads.

Odense Q fik tre vigtige point 

Odense Q – FC Thy-ThistedQ (4-2)

Lørdagens kamp mellem Odense Q og FC Thy-ThistedQ var en vigtig kamp for begge hold, da de fortsat ligger i bunden af 3F Ligaen. Der var derfor tre vigtige point på spil, som begge hold kæmpede for at få med hjem.

Odense-holdet kom foran efter tre minutter, da Kamilla Ørskov Jensen scorede kampens første mål. Thyboerne svarede dog hurtigt igen. Malene Sørensen udlignede 12 minutter inde i kampen. Ida Kjeldsen ville også være med, og hun scorede til 1-2. Stillingen holdt til pausen.

Da der var spillet 61 minutter, fik Odense Q tilkæmpet sig et straffe, som Tenna Kappel Bendtsen sendte i målet til 2-2. Fynboerne bragte sig efter 76 minutter foran, da Tenna Kappel Bendtsen scorede til 3-2. Sofie Lund Søderholm satte punktum efter 85 minutter, da hun scorede til kampens resultat 4-2.

Odense Q er stadig under nedrygningsstregen på en syvendeplads, mens FC Thy-ThistedQ befinder sig lige over stregen på en sjetteplads.

Fortuna Hjørring er tilbage på sejrskurs

Fortuna Hjørring – BSF (5-1)

Fortuna Hjørring var inden kampen klar til at vise, hvad de kunne. I forrige runde var de rykket ned på tredjepladsen efter at have tabt stort til Brøndby. Holdet fra Hjørring var derfor klar til at vise, at de var mere værd. Det tog dog en halvleg for holdet at komme i gang, men så kørte det også.

Det startede godt for hjemmeholdet, da Karen Holmgaard efter 12 minutter scorede til 1-0. BSF svarede dog igen efter 33 minutter, da Fatima Abu Al-ful udlignede. Efter pausen ville Fortuna Hjørring have mere, hvilket de viste i deres spil. Efter 54 minutter blev bolden afrettet inde foran målet af en BSF-spiller, hvorefter den røg i eget mål. Ét minut senere var Hjørring-holdet igen på spil, da Caroline Møller Hansen scorede til 3-1. 76 minutter inde i kampen gjorde Janelle Cordia det til 4-1, og bare tre minutter senere lukkede og slukkede Caroline Møller Hansen kampen, du hun scorede til 5-1.

Fortuna Hjørring er igen med helt i toppen efter sejren, da de rykker op på andenpladsen. BSF befinder sig på en fjerdeplads.