U18 DM-status: Utroligt tæt løb mellem tophold

0
1316
Foto: Steen Trolle

I weekenden var der atter gang i U18 DM-rækken, og endnu engang var spillerunden præget af interessante resultater. De to tophold, Fortuna Hjørring og Kolding Q, delte point i søndagens kamp. Team Odense Q hev en 4-1 sejr hjem imod Varde, hvilket igen bringer dem i front i ligaen. Hvem tror du kan gå til vinterpause som nummer 1?

Af Signe Holt Andersen

Weekenden bød igen på kampe i U18 DM. Ligaen har i år været præget af en ekstrem spænding mellem topholdene, hvilket denne weekends resultater også indikerer. Efter denne spillerunde er Team Odense Q igen i front, da de to andre tophold, Fortuna Hjørring og Kolding Q, spillede 2-2. I bunden af rækken kunne Silkeborg IF Q fejre deres første sejr.

Der var lagt op til en dramatisk kamp, da Fortuna Hjørring søndag eftermiddag gæstede Kolding. Kampen var præget af intensitet, og begge hold måtte “nøjes” med 1 point, da kampen endte 2-2. Dette betyder, at Fortuna Hjørring nu er på en 3.plads med 27 point i 11 kampe. Sidste års guldvindere fra Kolding Q deler nu førstepladsen med Team Odense Q, da begge hold har skaffet 28 point i deres 12 første kampe. Team Odense Q vandt nemlig 4-1 på hjemmebane over Varde.

I bunden af rækken var der et reelt “bundopgør” mellem BSF og Silkeborg IF Q på programmet. Begge hold havde inden kampen stadig deres første sejr til gode. Det blev Silkeborg IF Q, som kunne hive deres første 3 point i sæsonen hjem, da de slog BSF med 2-0 på hjemmebane.

Brøndby og FC Nordsjælland hænger stadig på i toppen, da begge hold fik en sejr i weekendens spillerunde. FC Nordsjælland slog Aab med hele 5-0, og Brøndby hev en smal 2-1 sejr med hjem imod Lyseng. FC Nordsjælland er dermed placeret som nummer 5 med 22 point og Brøndby som nummer 4 med 23 point. De to hold brager sammen i næste weekend, og her er en sejr vigtig for begge mandskaber.

I spillerundens to sidste kampe kunne Team Viborg og Vildbjerg begge gå fra banen med en sejr. Team Viborg mødte på udebane B93, og her blev det til en sejr på 1-3. Vildbjerg spillede på hjemmebane mod FC Thy Piger – Skyum, og her fik hjemmeholdet en 3-0 sejr.

Der er altså igen helt tæt løb imellem de tre førende hold inden vinterpausen. Næste uge byder igen på flere spændende opgør – heriblandt en kamp mellem FC Nordsjælland og Brøndby. Hvem tror du løber med sejren?