Fortuna fik 5-1 sejr over BSF

0
1177
Foto: Jess Mejdahl Madsen

Efter et nederlag til Brøndby i sidste turneringskamp er Fortuna Hjørring igen tilbage på sporet. I lørdagens 3F-kamp mellem Fortuna Hjørring og BSF blev det til en 5-1 sejr til Nordjyderne.

Af Andrea Signe Trolle 

172 tilskuere havde lørdag eftermiddag taget turen til Nord Energi Arena for at overvære kampen mellem Fortuna Hjørring og BSF. Men trods det lave tilskuertal, så blev det et målrigt opgør, hvor Fortuna Hjørring fik vist, hvorfor de vil tilbage i toppen.

Fortuna var klar fra første fløjt og pressede på lige fra start. Desværre fik hjemmeholdet en grim overraskelse, da Caroline Rask efter tre minutter måtte bæres fra banen med en skadet ankel. Men hjemmeholdet kæmpede videre og efter 11 minutter bragte Karen Holmgaard Fortuna foran 1-0.

Men det satte til gengæld gang i gæsterne. Efter 31 minutter spillet udlignede Fatima Abu Al-ful til 1-1 og der var igen spænding tilbage i kampen. Men i anden halvleg kom hjemmeholdet bedst ud ad omklædningsrummet. Med et selvmål, to mål af Caroline Møller og et mål af Jeanelle Cordia sikrede Fortuna sig en sejr på 5-1.

Dermed er Fortuna Hjørring tilbage som 2’er i 3F-Ligaen med fem point op til Brøndby på førstepladsen.