Fortuna vil på vinterpause som nummer 2

0
1004
Foto: Jess Madsen

I denne weekend spilles næstsidste runde af 3F-Ligaen og efter næste weekend kan de otte hold puste ud over vinterpausen. Brøndby ligger klart i front og er fem point foran Fortuna Hjørring på andenpladsen, men det vil sidstnævnte have reduceret til to point inden pausen.

Af Andrea Signe Trolle

Med kun to kampe tilbage inden vinterpausen, arbejder Fortuna Hjørring på at få reduceret Brøndbys forspring på førstepladsen fra fem point til to point inden vinterpausen. For at det lykkes, så kræver det en sejr i lørdagens kamp mod B93.

Fortuna er også klar favorit til at tage en sejr mod B93, der indtil videre kun har fået to point i deres første sæson i 3F-Ligaen. Det er nordjyderne, der skal tage den lange tur til Sjælland, hvor kampen spilles på B93’s kunstbane klokken 14.

Weekenden byder på flere interessante kampe udover B93-Fortuna Hjørring. På Mosevej Sportsplads tager KoldingQ imod Odense Q klokken 13, mens der på samme tid fløjtes op i Århus, hvor VSK Aarhus og BSF mødes. Senere på dagens spiller FC Thy – ThistedQ og Brøndby klokken 15.30.