Lærke Dreyer: “Det bliver en underholdende kamp”

0
2366
Lærke Dreyer

På lørdag tørner Brøndby og FC Nordsjælland sammen i U18 DM. Der er lagt op til en spændende kamp, hvor begge hold har brug for en sejr. FODBOLD FOR PIGER har fanget Brøndbys Lærke Dreyer til en snak om kampen.

Af Signe Holt Andersen

Lørdag kl. 14.00 venter en spændende kamp i U18 DM. De to sjællandske hold, Brøndby og FC Nordsjælland, skal nemlig mødes til en nervepirrende kamp på Right to Dream Park. Vi har taget en snak med Brøndby-spilleren Lærke Dreyer om den kommende kamp.

Forventer tæt og underholdende kamp

Inden weekendens opgør er Brøndby placeret som nummer 4 med 23 point og FC Nordsjælland som nummer 5 med 22 point. Begge hold har haft et lidt svingende efterår, hvor der både har været gode og mindre gode præstationer. Fælles for begge hold er en offensiv mentalitet, hvor man gerne vil frem på banen – der er altså lagt op til en underholdende kamp.

“Jeg forventer, at det bliver en tæt og lige kamp mellem to hold, der begge vil spille deres eget spil og vil frem på banen. Begge hold er meget målsøgende, så jeg tror det bliver en underholdende kamp med masser af intensitet,” lyder det fra Lærke Dreyer.

Vigtige point på spil

I toppen af U18 DM er Team Odense Q, Kolding Q og Fortuna Hjørring – hernæst kommer Brøndby og FCN. Der er ikke mange kampe tilbage inden vinterpausen, og derfor er det vigtigt for begge hold med en sejr, hvis man ikke vil halte alt for langt efter de 3 tophold. En sejr er derfor målet for Lærke Dreyer og Brøndby, som drømmer om et Danmarksmesterskab.

“En sejr til os vil vise hvor stærke vi er, selvom vi ikke har fået den mest optimale sæsonstart. Desuden kan vi gå på juleferie med en placering i den øverste halvdel af tabellen og holde tæt trit med Fortuna Hjørring, Kolding og Odense. Det er mit sidste år som U18 DM spiller, så jeg drømmer om at blive Danmarksmester med Brøndby –  og med en god start på foråret, så tror jeg det er realistisk,” fortæller Lærke.

Har gjort store fremskridt

Lærke Dreyer er delt topscorer i U18 DM med hele 15 scoringer i bare 11 kampe. Brøndby er samtidig det næstmest scorende hold i ligaen. Holdet fik en lidt skidt start på sæsonen, men har nu for alvor vist sit værd. Derfor regner Lærke Dreyer også til en sejr til pigerne fra Vestegnen på lørdag.

“Vi fik en mindre god start på sæsonen med kun 1 point i 3 kampe. Dog var vi et nyt hold, og vi skulle lige lære hinanden at kende. Siden den dårlige start er der virkelig sket meget – vi har næsten ikke smidt point. Derfor regner jeg også med en sejr, men også en tæt kamp på lørdag, ” afslutter Lærke.