U18 DM-overblik: Flere overraskelser i weekendens spillerunde

0
2149

I denne weekend har der været masser af bold på programmet i U18 DM. Der har været flere overraskende resultater, og blandt andet FC Nordsjælland har tabt dyrebare point, da de på hjemmebane tabte hele 0-4 til gæsterne fra Vildbjerg. 

Af Signe Holt Andersen

Weekendens spillerunde i U18 DM bød på en masse spændende opgør, hvor vigtige point var på spil. På kampprogrammet var der blandt andet en spændende kamp mellem de to storklubber Brøndby og Fortuna Hjørring – en kamp, som endte 1-1.

Brøndby – Fortuna Hjørring (1-1)

I både 3F-ligaen og U18 var der opgør mellem storklubberne Brøndby og Fortuna Hjørring. I U18 DM blev resultatet 1-1 efter en meget tæt og tempofyldt kamp. Lærke Dreyer og Signe Timmermann Clausen stod for kampens 2 mål. De to ovennævnte spillere er begge placeret højt på ligaens topscorerlise. Brøndbyspilleren Lærke Dreyer topper listen med 13 scoringer, og Signe Timmermann er på en delt 3.plads med 8 sæsonscoringer.

FC Nordsjælland – Vildbjerg (0-4)

Weekendens helt store overraskelse blev Vildbjerg, som på udebane vandt hele 0-4 over FC Nordsjælland, der inden kampen var udråbt til favoritter. Vildbjerg fik hele 4 forskellige spillere på måltavlen, da både Emma Just, Laura Lynge, Rikke Søndergaard og Helle Pedersen fik netmaskerne til at blafre. Resultatet af kampen betyder, at FC Nordsjælland nu har 6 point op til ligaens nummer 1, Team Odense Q.

Silkeborg IF Q – Aab (0-1)

Silkeborg IF Q har ikke høstet mere end 1 point dette efterår i U18 DM, og det blev heller ikke denne weekend, hvor de kunne få deres første sejr. De skulle op imod Aab, som heller ikke har vist prangede resulater indtil videre. Dog var det gæsterne fra Nordjylland, som kunne gå fra banen med en smal 0-1 sejr. Kampens enlige mål blev scoret af Cornelia Kramer.

Team OdenseQ – Team Viborg (1-0)

Topholdet Team OdenseQ kunne igen gå fra banen med 3 point, da de på hjemmebane fik en smal 1-0 sejr over Team Viborg. Team OdenseQ fortsætter derfor som ligaens nummer 1, og Team Viborg er placeret på en 11.plads. Kampens eneste mål blev scoret af Sascha Munk Larsen.

Kolding Q – BSF (6-2)

Storfavoritterne til denne kamp, Kolding Q, kunne igen gå fra banen med 3 point i bagagen, da de på hjemmebane stod overfor bundholdet BSF. Kampen endte med en 6-2 sejr til hjemmeholdet, som fortsat er placeret på en 2.plads lige efter Team Odense Q. BSF har stadig deres første sejr til gode, og må se sig selv i bunden af rækken sammen med Silkeborg IF Q. Koldings målscorere blev Laura Høgh(2 scoringer), Sille Fuhlendorff( 2 scoringer, Freya Winther og Mathilde Gaarn Hansen. For BSF fik Sophia Nordby og Mille Mejlby scoret.

IF Lyseng – Varde (2-0)

IF Lyseng har leveret svingende præstationer i dette efterår, men i weekendens kamp mod Varde viste de gode takter. Kampens resultat blev 2-0 til hjemmeholdet fra Lyseng. Kampens to mål blev scoret af Freja Storm Jensen og Lea Lyngholm Bjerregrav. Resultatet betyder, at IF Lyseng nu er placeret som nummer 7 og Varde som nummer 6.

FC Thy Piger-Skyum – B93 (3-3)

Kampen mellem FC Thy Piger-Skyum og B93 bød på en lille overraskelse, da Thy fik scoret hele 3 gange mod gæsterne fra B93. Kampen endte 3-3. B93’s topscorer Sofie Bruun Bredgaard fik “nettet” 2 gange, og det 3.mål mål blev sat ind af Cecilie Uhrskov Gjerum Nielsen. For FC Thy Piger-Skyum var det Sofie Balling Hansen, Emilie Løgsted Jepsen og Cecilie Bro Stefansen, der fik scoret.