VSK Aarhus indtager andenpladsen – BSF og KoldingQ henter begge tre point

0
1448

3F Ligaens tabel ændrede sig i weekenden. Her vandt Brøndby over Fortuna Hjørring, mens VSK Aarhus hentede tre point mod B.93. Århusianerne indtager dermed ligaens andenplads. Både BSF og KoldingQ kæmpede sig til tre point.

Af Camilla Bergholm

I weekenden blev der spillet kampe i 3F Ligaen. Lørdag tog Brøndby imod Fortuna Hjørring i en topkamp, hvor Brøndby viste styrke, scorede fire mål og hentede tre point. VSK Aarhus fik også scoret fire mål og hev dermed sejren hjem. Udover sejren rykkede århusianerne frem i tabellen og ender efter denne runde på andenpladsen i ligaen, mens Fortuna Hjørring indtager tredjepladsen. BSF mødte Odense Q, mens FC Thy-ThistedQ tog imod KoldingQ. Her tog både BSF og KoldingQ tre point.

Odense Q sidder fast i bunden

BSF – Odense Q (1-0)

Lørdag tog BSF imod Odense Q i 3F Ligaen. BSF har i noget tid befundet sig stabilt i midten, mens Odense Q ikke kan komme væk fra bunden af tabellen. Med stadig kun ét point, så det svært ud for Odense Q.

Odense Q lykkedes i store dele af kampen med at holde Ballerup-holdet væk fra deres mål. Begge hold fik ikke scoret i første halvleg, men i anden halvleg fik BSF hul på bylden. Efter 52 minutter kom Fatima Abu Al-ful på måltavlen efter en assist af Amalie Jørgensen Vangsgaard. Herefter kom holdene ikke frem til flere mål, og kampen endte således 1-0.

Med sejren fastholder BSF fjerdepladsen i 3F Ligaen, mens Odense Q forbliver i bunden på ottendepladsen.

Brøndby viste styrke i toppen

Brøndby – Fortuna Hjørring (4-0)

Der var lagt op til topkamp i 3F Ligaen lørdag eftermiddag klokken 13. Brøndby røg onsdag ud af Champions League efter at have tabt til norske LSK Kvinner. Man kunne derfor have en forventning om, at Brøndby var hæmmet efter en hård kamp.

Der skulle dog ikke gå lang tid, før Brøndby viste, at de på ingen måder var trætte efter de mange kampe, de har spillet den seneste tid. Nanna Christiansen fik nemlig efter blot seks minutter bolden i mål til 1-0. Brøndby havde dog meget mere at byde på.

Der blev ikke scoret flere mål i første halvleg, hvor de to hold begge var stærke og spillede godt med bolden. Anden halvleg var dog anderledes. Her dominerede Brøndby. Efter 53 minutter scorede Rikke Læntver Sevecke til 2-0. Mille Gejl Jensen ville også være med, og hun fik målnettet til at blafre efter 72 minutter, da hun scorede til 3-0. Kampens sidste mål blev scoret 11 minutter senere, hvilket Olga Ahtinen stod for. Kampens resultat blev dermed 4-0 efter en solid præstation af Brøndby.

Brøndby ligger efter kampen fortsat på førstepladsen. Fortuna Hjørring derimod må tage sig til takke med en tredjeplads i ligaen, da VSK Aarhus vandt over B.93 og overtager andenpladsen.

VSK Aarhus rykker fremad

VSK Aarhus – B.93 (4-0)

B.93 tog lørdag turen til smilets by, hvor de skulle møde VSK Aarhus. Med holdet var den nye trænerduo bestående af Anders Vang som cheftræner og Christina Jensen som assistenttræner. VSK Aarhus lå inden kampen på en tredjeplads, hvilket gjorde det til en svær opgave for københavnerne. Det blev ikke nemmere af, at B.93 også skulle lære trænernes nye spillestil at kende. Dette bar første halvleg præg af, hvorfor der blev scoret tre mål af VSK Aarhus.

Da der var spillet 21 minutter fik århusianerne straffe, hvilket Simone Hagelskjær eksekverede til kampens første mål. Allerede fem minutter senere var VSK Aarhus på spil igen, hvilket resulterede i endnu et mål denne gang af Jannie Thomsen efter en assist af Christina Ravn. Emma Andersen ville også være med. Det nåede hun lige præcis inden, der blev fløjtet til pause, da hun efter 45 minutter scorede til 3-0 på en assist af Rikke Marie Madsen.

I anden halvleg fik B.93 mere styr på det. Der faldt mere ro på spillet, og holdet kom frem til flere muligheder. Dog førte det ikke til nogen mål. I stedet lukkede Cecilie Winther Johansen kampen efter 74 minutter, da hun scorede det sidste mål til 4-0.

VSK Aarhus sikrer sig med sejren andenpladsen i ligaen. Der er derfor byttet om i ligaens top. B.93 må derimod fortsætte på syvendepladsen noget tid endnu.

KoldingQ fortsatte det flotte spil

FC Thy-ThistedQ – KoldingQ (2-4)

Forrige weekend spillede KoldingQ mod Fortuna Hjørring. Kampen tabte koldingenserne, men alligevel bød det på flot spil fra KoldingQ. Det flotte spil tog holdet med i søndagens kamp, da de mødte FC Thy-ThistedQ på udebane.

De første 45 minutter bød dog ikke på nogen mål fra KoldingQ. I stedet bragte Rikke Dybdahl hjemmeholdet foran med 1-0. Stillingen holdte helt indtil, der var spillet 66 minutter, hvor thyboerne fik sendt bolden i eget net til 1-1. Sif Rykær bragte tre minutter senere Kolding-holdet foran. Føringen varede dog ikke længe. Ét minut senere udlignede Lotte Bak Christensen på en assist af Rikke Dybdahl. Der gik ikke lang tid, før der igen skete noget, hvilket var kendetegnet for denne del af kampen.

Holdene pressede hinanden, men i sidste ende var det koldingenserne, der trak det længste strå. De fik nemlig bolden i mål efter 74 minutter, da Signe Boysen scorede til 2-3. Signe Boysen var dog ikke færdig endnu. 12 minutter senere fik hun igen bolden og scorede til kampens resultat 2-4.

KoldingQ fik tre point, hvilket sikrer dem femtepladsen. FC Thy-ThistedQ er lige én plads under i ligaen, og de ligger dermed på sjettepladsen efter dagens kamp.