U18 DM: Topscoreren slog til for B93 i lokalopgør mod BSF

0
2375

Sofie Bredgaard scorede hattrick, da B93 lørdag vandt lokalopgøret mod BSF. “Det var godt at få en sejr igen, for det har svinget rigtig meget et stykke tid,” lød det fra B93s anfører Daniella Diaz til FODBOLD FOR PIGER efter kampen

B93 spillede sig lørdag op på 7. pladsen i U18 DM-ligaen med en sejr på 4-1 ude over BSF. Kampen på kunstgræsbanen i Ballerup er et helt specielt lokalopgør, for spillerne kender hinanden og flere af B93-spillerne er skiftet fra netop BSF for et år siden, blandt andet anfører Daniella Diaz.

”Det er sjovt at spille sådan et lokalopgør. Mange af os kommer jo fra BSF og vi kender spillere og trænere. Og så er det jo fedt at vinde, når man er skiftet,” sagde Daniella Diaz  efter kampen.

Storspil af målmænd

B93 kom foran på en lynscoring af topscorer Sofie Bredgaard allerede efter et minut og samme Bredgaard gjorde det til både 2-0 og 3-1, inden Vida Fleur lukkede målfesten med et brag af en frisparksscoring. I slutningen af kampen kunne Sofie Bredgaard have scoret yderligere et mål, da B93 fik tilkendt et straffespark. Men BSFs storspillende målmand Lærke Rasmussen tog straffesparket ligesom hun stod for adskillige store redninger i løbet af kampen.

Begge målmænd leverede en stærk præstation. Foto: Steen Trolle

BSF havde også sine muligheder, men også B93-målmand Ida Tommerup stod en stærk kamp. Hun blev dog overlistet fire minutter inde i anden halvleg, da BSFs Emilie Larsen fik reduceret til 1-2.

”Vi havde nogle gode momenter, men der var også nogle momenter, hvor vi var for langt fra i presset og ikke var præcise nok i vores afleveringer. Vi har fået ny træner og selv om der ikke er ændret på vores spil, så er der lige nogle nye aftaler, der skal spilles ind. Men ellers synes jeg vi gjorde det fint, og det var godt at få en sejr igen, for det har svinget rigtig meget et stykke tid, hvor vi har haft nogle nedture,” lød B93-anførerens analyse efter kampen.

Topscorer Sofie Bredgaard får gult kort for at sparke bolden i mål, efter at dommeren havde fløjtet for offside. Foto: Steen Trolle

Trænerskift i B93

B93-pigerne blev indtil sidste uge trænet af den tidligere BSF-træner Anders Wang, men han er nu udnævnt til ny cheftræner for klubbens 3F-ligahold og derfor trænes holdet indtil videre af Benno Bergmann.

Han har overtaget et hold, som Daniella Diaz beskriver sådan her:

”Vi er meget ungt hold med nogle gode individualister. Vi er ikke tilfredse med bare at vinde, vi vil også sætte et flot aftryk på kampen og vinde på vores måde. Men vi mangler nok lidt fysik mod de store hold,” siger anføreren.

“Vi er et ungt hold med mange dygtige individualister,” siger B93s anfører Daniella Diaz.

B93 har nu 15 point efter 10 kampe, mens BSF ligger i bunden med ét point. B93 tager næste lørdag imod Team Viborg, mens BSF møder Silkeborg ude.

Med lørdagens hattrick deler Sofie Bredgaard nu førstepladsen på topscorerlisten med Brøndbys Lærke Dreyer, som scorede to gange i Brøndbys 6-0 sejr ude over Varde.

Foto: Steen Trolle
B93 fejrer Sofie Bredgaards lynscoring efter bare et minut. Foto: Steen Trolle

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle