BSF fik lørdag en forventet sejr mod et offensivt FC Thy-ThistedQ-hold

0
1535
Michelle Madsen

Lørdag tog BSF imod FC Thy-ThistedQ. En kamp, som endte med en forventet sejr til BSF på 4-2 trods et mere offensivt udebanehold end sidst, de to hold mødtes. Dog ville hjemmeholdets anfører gerne have haft flere mål.

Af Camilla Bergholm

BSF fik i lørdagens kamp mod FC Thy-ThistedQ  kæmpet sig til fire mål og en sejr. BSF’s anfører, Michelle Madsen, fortæller efter gårsdagens opgør, at det var, hvad holdet forventede inden kampen.

”Mine forventninger var, at vi ville vinde. Det var det, vi gik efter,”  siger anføreren om forventningerne til kampen. En sejr blev det også til, men BSF fik ikke mål nok til at overvintre på tredjepladsen.

Det havde anføreren håbet på:

”Jeg havde håbet på, at vi kunne score mange mål, så vi kunne komme på tredjepladsen. Det var dog ikke en forventning, men jeg håbede, at vi kunne gå efter det.”

Ballerup-holdet mødte lørdag en modstander, der stod mere offensivt på banen, end hvad de gjorde forrige gang, holdet mødte thyboerne.

”Vi mødte et Thy-hold, der stod højere på banen end sidst. Vi kunne derfor bruge rummene bag dem, men de stod mere offensivt, end vi troede,” siger Michelle Madsen.

BSF udnyttede deres chancer
BSF udnyttede deres chancer i kampen, hvilket, ifølge Michelle Madsen, i sidste ende medførte, at de tog de tre point.  FC Thy-ThistedQ havde også flere spark på mål, men de kunne ikke få bolden i nettet på alle deres chancer. Det gjorde forskellen, selvom de, ifølge anføreren, ikke spillede godt.

”Vi scorede på vores chancer, hvilket gjorde forskellen. Men vi spillede ikke godt. Vi havde nogle dumme boldtab, og de fik nogle gange lidt for meget plads. Og så blev vi lidt pressede og tog nogle forkerte beslutninger,” siger hun om deres spil i kampen.

Selvom Michelle Madsen og resten af holdet fik en sejr, er hun ærgerlig over, at de ikke fik flere mål.

”Vi fik den sejr, vi kom efter. Men jeg er lidt ærgerlig over, at vi ikke kunne score det sidste mål. Vi ville gerne have haft den tredjeplads. Men jeg tager med fra kampen, at vi scorede på de chancer, vi fik.”

Overordnet er anføreren tilfreds med sæsonen. De har klaret det godt og er endt på en fjerdeplads trods flere skader.

”Sæsonen er gået rigtig godt. Vi har været udfordret på grund af skader, men vi har klaret det godt med de spillere, vi har haft. Så jeg er stolt over, at vi er, hvor vi er nu,” fortæller hun afslutningsvis med stolthed i stemmen.