U18 DM: Sejre til FC Thy Piger – Skyum og Vildbjerg

0
2289
Sophie Gravesen fra FC Thy Piger - Skyum

I denne weekend blev der spillet 2 kampe i U18 DM-rækken. FC Thy Piger – Skyum vandt på hjemmebane 4-2 over Varde, mens Vildbjerg på udebane slog B93 med 1-5. Læs mere om kampene her i artiklen, som også byder på et interview med Sophie Gravesen fra FC Thy Piger – Skyum. 

Af Signe Holt Andersen

Den første weekend i december har budt på 2 kampe i U18 DM. De to kampe var FC Thy Piger – Skyum mod Varde, og B93 mod Vildbjerg. De to kampe bød på masser af mål og fight, og nu venter der en lang vinterpause for FC Thy Piger – Skyum, Varde og B93 – Vildbjerg spiller deres sidste kamp på torsdag mod Team Viborg.

FC Thy Piger – Skyum på vinterpause med 3 point i bagagen

Lørdag skulle FC Thy Piger – Skyum på hjemmebane møde Varde, og her endte det med en sejr til hjemmeholdet. Kampen bød på hele 6 mål, så tilskuerne fik en underholdende kamp at varme sig på. En af målscorene var Sophie Gravesen fra FC Thy Piger – FODBOLD FOR PIGER har snakket med Sofie, som roser sit hold for et flot comeback efter en dårlig start.

“Vi kommer skidt fra start, da de scorer til 1-0 efter 3 min. Derefter kommer vi stærkt igen, og i store dele af kampen er vi mest i boldbesiddelse. Vi kæmpede godt og havde god gejst. I hele kampen havde de egentlig kun 1 reel chance – dette er grundet vores gode defensiv,” fortæller Sophie.

Nu kan pigerne fra Thy se frem til en velfortjent julepause inden sæsonen fortsætter til foråret. Sejren mod Varde har givet holdet en god portion selvtillid ifølge Sophie Gravesen.

“Det giver en god ro i maven, og der er tanket op med selvtillid forud for vintertræningen. Vi slutter også højere i tabellen end sidste år, hvilket øger motivationen,” lyder det fra Sophie.

Vildbjerg henter storsejr i B93

Weekendens anden kamp i U18 DM bød på opgør mellem B93 og Vildbjerg. Her blev det gæsterne fra Vildbjerg, som kunne lune sig med 3 point. Vildbjerg scorede hele 5 kasser i kampen, så det tegner godt for mandskabet inden deres sidste kamp på torsdag mod Team Viborg. Derudover, så byder næste uge også på en spændende kamp mellem Silkeborg IF Q og Fortuna Hjørring.