Dana Cup Hjørring udvider med nye klasser

0
1781
Dana Cup Hjørring 2018. Foto: Jess M. Madsen

Nu bliver det også muligt at tilmelde 7:7-hold i U14 og U16. “Så er der flere, der kan opleve en fodboldsommer i Danmark,” siger Dana Cups direktør, Jette Andersen

I mange år har det været muligt også at stille med 7:7 hold i de yngste klasser B12, B11 og G12 ved Dana Cup Hjørring, en af verdens største ungdomsturneringer, som finder sted 22.-27. juli 2019 og tiltrækker hold fra hele verden. Nu åbnes der mulighed for også at tilmelde 7:7 hold i yderligere fire klasser, nemlig B14 og B16 samt G14 og G16. Det oplyser Dana Cup i en pressemeddelelse.

“Der er blevet en stadig større efterspørgsel på at komme til Dana Cup Hjørring, og det sker i en tid, hvor mindre årgange og andre ting gør det vanskeligt, at samle 11-mands hold alle steder. Ved at åbne for flere 7:7 hold bliver der altså flere, der kan opleve en fodboldsommer i Danmark,” siger Dana Cups direktør, Jette Andersen.

“Det sker også at en klub har rigtig mange spillere, ja, nærmest for mange til ét hold, men ikke kan samle nok til to 11-mandshold. Nu kan de så komme med et hold af hver slags. Alle kommer med på turen, alle får lov til at spille kamp og alle får en herlig sommeroplevelse,” siger Jette Andersen.

“Med de fire nye og tre ”gamle” 7:7 klasser giver vi rigtig mange chancen for at være med. Jeg forestiller mig også, at det kan være interessant for danske hold, ja, tillige for en del udenlandske når de kan tørne sammen i sådan en international turnering,” siger hun.