Guldregn over Lyngs Idrætsefterskole

0
3193

Lyngs Idrætsefterskole strøg helt til tops på pigesiden, da Vestjysk Mesterskab i indefodbold blev afholdt i Idrætscenter Vest

af Karen Buhl, Lyngs Idrætsefterskole

Når det gælder indefodbold, har Lyngs særdeles stolte traditioner. Derfor er det altid med en vis spænding, at en ny indendørs-sæson med et nyt elevhold sparkes i gang rundt omkring på de vestjyske halgulve.

Spændingen blev imidlertid hurtigt forvandlet til en stor tro på egne evner, da Lyngs tog hul på Vestjysk Mesterskab i Idrætscenter Vest i Holstebro. De to Lyngs-hold, der var afsted på pigesiden, leverede en række overbevisende resultater og flot spil, og det hele kulminerede med to førstepladser, som, foruden gyldne medaljer, giver direkte kvalifikation til DM i indefodbold.

Mesterskabet i A-rækken blev sikret via fuldt pointudbytte og en sikker 6-1-finalesejr over Dejbjerglund Efterskole. I B-rækken viste Lyngs 2 ligeledes gode takter mesterskabet igennem og besejrede Hald Ege Efterskole i finalen.

I trænerteamet er det med stor stolthed, der ses tilbage på et vellykket Vestjysk Mesterskab, og det giver tro på tingene frem mod DM.

– Jeg er selvsagt helt enormt stolt over de præstationer, holdene leverede. Vores presspil sad lige i skabet, og det gjorde, at vi fik de “lette” mål, som kan være så afgørende. Resultaterne viser, at den træning, vi lægger for dagen i det daglige, bærer frugt. Nu skal vi arbejde videre på skolen frem mod DM, og så tror vi i trænerteamet på, at holdene atter vil kunne levere nogle gode præstationer, forklarer Keld Østergaard.

DM i indefodbold for efterskoler afvikles d. 27. februar i Hedensted, hvor Lyngs-holdene går benhårdt efter at blande sig, hvor det er sjovest. Tre gange tidligere er Lyngs-pigerne strøget hele til tops og har vundet DM i indefodbold, og det er da også som forsvarende mestre, at Lyngs-holdet sætter kurs mod Hedensted i det nye år.

Lyngs Idrætsefterskole byder indenfor til åbent hus på Efterskolernes Aften d. 9. januar i tidsrummet 18-21, og her vil det være muligt at blive klogere på Lyngs’ fodboldlinje.