Kies, Et super efterår lakker mod enden for de seje fodboldpiger

0
2689

Fodboldpigerne på Københavns Idrætsefterskole har haft et forrygende efterår på- og uden for banen. Fællesskabet er i top, og det smitter af på banen, hvor de tre kampe i Skoleligaen alle er vundet med overbevisende cifre.

Af Jacob Bøtker og Kasper Klarskov – fodboldtrænere på KIES.

Men det er langt vigtigere, at pigerne finder glæden i hverdagen og stadig elsker at spille fodbold hver eneste morgen på KIES. Kammeratskabet hos pigerne er enestående, og alle udvikler sig både sportsligt og personligt.

Til marts kan pigerne se frem til Fodboldlinjens tur til Salou, der ligger 80 km syd for Barcelona. Her skal fodboldpigerne træne og spille kampe i en uge på et 5-stjernet træningsresort med fantastiske forhold under den spanske sol. Vi skal ud og opleve Barcelona by og hygge med de mange kulturelle tilbud i den skønne fodboldby.

Fodboldpigerne træner jævnligt med drengene for at blive matchet på bedste vis, og det er noget pigerne virkelig har udviklet sig af. Om tirsdagen styrketræner pigerne, og de går til den med krum hals. Vores fysiske rammer med den nye Hafnia Hal har løftet vores niveau betydeligt og vi ser frem til at udvikle flere fodboldpiger i de kommende år.

Såfremt du brænder for fodbolden, så kom og besøg os til Efterskolernes Aften den 9. januarkl. 18-21. Se mere på https://www.kies.dk/blog/begivenheder/koebenhavns-idraetsefterskole-inviterer-til-efterskolernes-aften/ 

Kies, her er passionen en sport!