U18 DM: Fortuna Hjørring går til vinterpause som nummer 1

0
1615

Mandag aften tog Silkeborg IF Q imod Fortuna Hjørring. Kampen endte med en storsejr på hele 0-8 sejr til Fortuna Hjørring, som dermed kan gå til vinterpause som nummer 1 i U18 DM-rækken. Læs mere om kampen her.

Af Signe Holt Andersen

Fortuna Hjørring har i denne sæson været outstanding i U18 DM. De gode takter fortsatte mandag aften, da de på udebane mødte ligaens nummer 13, Silkeborg IF Q. Kampen blev en meget målrig samt underholdende en af slagsen, og endte med en sejr på hele 0-8 til gæsterne fra Hjørring.

Fortuna Hjørring kom foran 1-0 efter ca. 20 minutters spil, som også blev resultatet af første halvleg.  I 2.halvleg kom der for alvor gang i målscoringen, da Fortuna Hjørring scorede hele 7 mål i løbet af kampens sidste 45 minutter. For Fortuna Hjørring kom flere forskellige spillere på måltavlen, men mest bemærkelsesværdig var Rebekka Frederiksen, som scorede hattrick på bare 17 minutter.

Aftenens resultat betyder, at Fortuna Hjørring nu kan gå på vinterpause som nummer 1 i U18 DM. Nordjyderne har i efteråret høstet hele 33 point i 13 kampe – imponerende statistik. Silkeborg IF Q har derimod kun 4 point, og må derfor nøjes med en 13.plads. Den sidste kamp i U18 DM i 2018 spilles på torsdag, når Vildbjerg og Team Viborg brager sammen. Hvem tror du henter årets sidste point?