Camilla Andersen skifter til IF Lysengs 1. divisionskvinder

0
3104
Camilla Andersen i sin nye klubtrøje. Foto: IF Lyseng

Camilla Andersen, der er den mest scorende U19-landsholdsspiller nogensinde, tørner ud for IF Lyseng i 1. division

Det er en ægte målræv, som nu kan skrives på holdkortet hos IF Lysengs 1. divisionskvinder. 24-årige Camilla Andersen, der er den hidtil mest scorende danske U19-landsholdsspiller, er netop blevet præsenteret i den aarhusianske 1. divisionsklub. Dermed er Lyseng blevet forstærket med en spiller, som både har spillet 3F-liga for Skovbakken/VSK Aarhus og Kolding Q, og har spillet amerikansk collegefodbold.

Camilla er tidligere topscorer i U18 DM-rækken, som hun vandt med Horsens SIK i 2011, og hun skrev som ungdomslandsholdsspiller historie, da hun scorede hele 23 mål i 29 kampe for U19-landsholdet.

Også i USA viste Camilla Andersen sin målfarlighed. I 2016 blev hun valgt til MVP (Most Valuable Player) og National Player of the year i 2016. Det år lavede hun 35 mål og 7 assists i 26 kampe.

“Camilla skal både på og uden for banen tage et ekstra ansvar for at lære de mange unge i vores trup op. Hun kan bidrage med stor erfaring, og så er hun en virkelig dygtig afslutter og har samtidig et godt blik for medspillernes muligheder. Jeg forventer mig en spiller, der er sulten efter at spille fodbold, og som har modet til at gå forrest og vise vejen. Det er min klare forventning, at Camilla bliver et stort plus for vores talentfulde trup,” siger Lysengs 1. divisionstræner David Kiær Nielsen til klubbens hjemmeside.

Camilla Andersen da hun 2016 blev kåret til Most Valuable Player og National Player of the year som collegespiller i USA i 2016.

Camilla Andersen: Tror det er et perfekt match

Camilla Andersen glæder sig til at trække i den orange Lyseng-trøje over hovedet:

“Jeg tror, at Lyseng er et perfekt match for mig, så jeg kan føle mig tryg og have det sjovt. Jeg savner at spille kampe og få noget spilletid, og jeg synes Lyseng virker som en klub, hvor jeg kan udvikle mig og få troen på mig selv og spilleglæden helt i top igen. Lyseng lyder til at have et meget ungt og talentfuldt hold, og jeg glæder mig bare til at komme igang,” siger hun til hjemmesiden.

Camilla Andersen er bosat i centrum af Horsens og startede i sommer på Via University College som markedsføringsøkonom.

IF Lyseng har ambitioner om at spille med i toppen af slutspillet i 1. division i foråret.