Katrine Veje vil genfinde fodboldglæden i Arsenal

0
1909
Katrine Veje i en Champions League-kamp for Brøndby i 2015. Foto: Steen Trolle

Den danske landsholdsspiller skifter til den engelske topklubber, som også har Janni Arnth i truppen

For nogle måneder siden gik Katrine Veje til ledelsen i franske Montpellier med en appel. Hun sagde til klubben, at hvis hun fortsat skulle være glad for at spille fodbold, så skulle hun finde en anden klub. Den klub har hun fundet nu – i London, hvor Katrine Veje bliver holdkammerat med landsholdskollegaen Janni Arth i storklubben Arsenal.

”Jeg synes ikke, at jeg fik det bedste ud af mig selv, og det har smittet af på den måde, jeg er på. Måden at tænke fodbold på var helt anderledes i Frankrig, end hvad jeg håbede, og i sommer meddelte jeg klubben, at hvis jeg skulle fortsætte med at være glad for fodbold, så skulle jeg finde noget andet,” siger Katrine Veje til DR Sporten.

Starter i Arsenal torsdag

Katrine Veje har indgået en tre-årig aftale og hun tiltræder allerede torsdag i sin nye engelske klub. Dermed er det slut med den franske liga, som Katrine skiftede til fra Brøndby for halvandet år siden og som aldrig for alvor blev et godt match for den lynhurtige kantspiller.

”Fodbold er mit liv, det er det, jeg lever og ånder for, så det har været hårdt det seneste halvandet år i Frankrig. Lige nu skal jeg bare lande i det, blive glad for fodbold og så få et smil på igen,” siger Katrine Veje til DR Sporten.

Arsenals cheftræner, Joe Montemurro, siger om sin danske nyerhvervelse til klubbens hjemmeside:

”Katrine er en fantastisk tilføjelse for os, og hun vil bringe stor erfaring og professionalisme til holdet. Hun forstår, hvad der skal til for at vinde titler”.

Katrine veje er 27 år og har spillet 115 landskampe for Danmark.