Finsk forsvarsforstærkning til Farum BK/FCN

0
2080
21-årige Freja Lähteenmäki fra Finland er nyeste forstærkning i Farum BK/FC Nordsjælland. Her er hun fotograferet på sin nye hjemmebane: Right To Dream Park i Farum. Foto: FCN

Den finske forsvarsspiller Freja Lähteenmäki, der har spillet 3F-liga for B 93 i efteråret, skifter til Farum BK/FCN

Farum BK/FC Nordsjælland fortsætter med at forstærke sig forud for forårets Kvalifikationsliga. Nyeste spiller i truppen er den 21-årige finske forsvarsspiller Freja Lähteenmäki, som spillede 3F-liga for konkurrenterne B93 i efteråret.

“Jeg synes, FCN har gang i et fint projekt og kan tilbyde de allerbedste træningsfaciliteter. Og et fantastisk stadion, som det bliver helt vildt at spille på,” siger Freja Lähteenmäki.

Freja har på vejen fra finsk fodbold været omkring to svenske 1. divisionsklubber, inden hun for halvandet år siden skiftede til dansk fodbold hos først Sundby og siden B 93, som hun var med til at spille op i 3F Ligaen sidste forår.

Dirigerende og luftsstærk

Freja Lähteenmäki betegner sig selv som en ægte forsvarsspiller, som nyder positionen centralt, hvorfra hun meget snakkende kan dirigere og styre defensiven. Luftspillet er også én af hendes styrker.

“Nu har vi et par måneder og en del træningskampe til at få det hele på plads inden
turneringsstarten. Jeg glæder mig til at møde alle mine nye klubkammerater og at komme i gang med træningen, og så er det da også dejligt, at jeg kender Natasha på forhånd,” siger Freja Lähteenmäki med henvisning til en anden af de nye forstærkninger: Natasha Shirazi, der også kommer fra B93.

“Det bliver spændende med nye udfordringer, og jeg håber virkelig på, at vi kan spille os op i 3F Ligaen med det samme,” lyder det fra Freja Lähteenmäki.

Ud over de to forstærkninger fra B93, har Farum BK/FCN også forstærket sig med angriberen Büsra Barut fra Brøndby og den tidligere landsholdsspiller og Brøndby-og Fortuna-angriber Camilla Kur.